Emre Aydın

Gönderen Konu: Kırık Kalem  ( 150 Okunma )

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irem-fb

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 2
Kırık Kalem
« : 21 Ocak 2012, 01:11:41 »
  merhaba arkadaşlar, şiirlerimi paylaşıp eleştrilerinizi görmek istedim.    cadıı

Çarpan kalbimin sesinden anladım
  Sonunda kişilik kazandı hayallerim.
  Yalanlarla dolu bu güzel hikaye bizim.
  Sonunu düşünmüyorum; çünkü seninle başladım.

geçiyor günlerim güzel hatıralarınla
  bekliyorum gelmeyeceğini bildiğimde bile
  Kurtuluyorum kaygılarımdan o saat geldiğinde
  Yine bizim zamanımızda karşılaşıyoruz seninle

Konuşmalarımızı düşünüyorum geceleri uykusuz bırakan.
  Aklımda kalan zamanlar hakim olamadığım, hızla geçen...
  Dediğin gibi, başlıyor yelkovana yetişemediğimiz saatler.
  Sonrasıysa bekleyerek geçiyor hızlanan zamanı.
yüz değil bin yıl geçsede taraftarın hep seninle sürecek bu aşkımız sonsuza dek FENERBAHÇE

Çevrimdışı irem-fb

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 2
Kırık Kalem
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2012, 22:37:43 »

korkuyorum tükenmesinden konuşacağımız kelimelerin, korkuyorum senden haber alamamaktan sevgilim. en çok da uzun süren sessizliğimizi bozmaktan çekinen gururumdan korkuyorum. bunun için düşünüyorum her gün, ne söyleyebilirim ona diye. sevgilim dedim ya sana, aslında çoğu şey gibi bu da benim yalanım. kim olduğunu ben de çözemedim henüz; arkadaş mı, sevgili mi yoksa sadece bir tanıdık mı? hepsinden biraz var aslında ama bana göre sen hayatımın en güzel yalanısın.
        galiba alıştım, sana ve her sabah okula yetişebilmek için hızlıca okuduğum sözlerine. işte bu yüzden bir gün susma ihtimalinin korkusuyla yaşıyorum. eskiyi hatırlayıp gülümsemek bana göre değil konu sen olunca. seninle ilgili tek istediğimse inanabilmek ve izin vermek mutluluğa...    cadıı cadıı
yüz değil bin yıl geçsede taraftarın hep seninle sürecek bu aşkımız sonsuza dek FENERBAHÇE