Emre Aydın

Gönderen Konu: Yeni Çıkan Albüm ve Video Tanıtımları  ( 8848 Okunma )

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiryandafila

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 5
  • RUHİ BUNALIM
Yeni Çıkan Albüm ve Video Tanıtımları
« Yanıtla #70 : 09 Nisan 2011, 16:57:13 »
     Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Serkan Gürüzümcü (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan Model; “Diğer Masallar”da, hikayelerin masalsı bir dille anlatıldığı şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Model, albümde sunduğu söz ve müziklerle, müzik dünyasına farklı ve yeni bir duruş getiriyor. Tema olarak aşkın karanlık yüzünü yansıtan albümde Model; pop müziğinin güçlü öğeleriyle alternatif rock müziğinin samimi ve sert duruşunu buluşturuyor. Piyano ve yaylı düzenlemeleri ile anlatımını derinleştiren “Diğer Masallar”; sakin akustik tınıları, sert gitar vuruşlarını ve elektronik müzik etkileşimlerini de bir araya getiriyor.

İzmir'li 5 gençten kurulu Model'in yeni albümünün prodüktörlüğünü Demir Demirkan üstleniyor. Kendi şarkılarını kendi yazan grubun albümde yeralan 12 şarkısından sadece 1 tanesi cover. O da Sezen Aksu'nun bestesi olan Sertab Erener yorumuyla dinlediğimiz “Yalnızlık Senfonis”. Sertab Erener bu şarkıda grubun solisti Fatma'nın da vokal koçluğunu üstlendi. Gruba; Demir Demirkan sitar, Çağrı Sertel Rhodes piyano, Atalay Durmaz solo keman, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’ndan 7 kişilik bir ekip ise yaylı sazlar ile eşlik etti.

1.Buzdan Şato
2.Şey...Belki
3.Değmesin Ellerimiz
4.Sana Ne
5.Pembe Mezarlık
6.Bir Melek Vardı
7.Benim Tatlı Kanserim
8.Karadul
9.Çürüsün Gelinliğim
10.Makyaj
11.Yalnızlık Senfonisi
12.Değmesin Ellerimiz (akustik)

my friend of me

Çevrimdışı tiryandafila

• Moderatör Adayı
  • RUHİ BUNALIM
« Yanıtla #71 : 11 Nisan 2011, 14:19:10 »
                                                                                Bir araya gelişlerinin 12. yılını, uzun bir aradan sonra yayımlayacakları ‘’Akıyor Zaman‘’ adlı üçüncü albümleriyle pekiştiren ‘’Seksendört’’, yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

2005 yılında yayımlanan ve kendi isimlerini taşıyan ilk albümleri ‘’Seksendört’’ ile, Türk rock piyasasında sağlam bir yer edinmeyi başaran grup, 2008 yılında çıkardıkları ‘’K.G.B’’ isimli albümleriyle de başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlamıştı.

Prodüktörlüğünü kendilerinin yaptığı iki albümle, “Ölürüm Hasretinle”, “Affet”, “Son Mektup”, “Azap” ve “Karagözlüm” gibi birçok hit’ e imza atan “Seksendört”, yeni albümleri “Akıyor Zaman” ile hedefini daha belirgin hale getiriyor.

Yerinde saymamayı, daima gelişmeyi ve müziklerini olgunlaştırmayı amaç edinen ” Seksendört ” yeni albümlerinde ilk değişikliği prodüktör koltuğunu Haluk Kurosman’ a teslim ederek gerçekleştiriyor. Türkiye’de birçok önemli projede ismini gördüğümüz “Haluk Kurosman” ise imzasını, grubun duyumunda radikal değişiklikler yaparak atıyor.

Klasikleşmiş rock kalıplarına bağımlı kalmadan şarkıların gücünü en iyi şekilde sevenlerine hissettirmeyi hedefleyen ekip, Türkiye’nin önemli isimlerini de arkalarına alarak adımlarını sağlamlaştırıyor. “Şimdi Hayat” ta klarnet virtüözü Hüsenü Şenlendirici, “Pert Oldu” da kanun üstadı Aytaç Doğan, “Kara Duvak” ta ise 2 büyük isim, kemençede Selim Bölükbaşı ve vokalde güçlü yorumuyla Yavuz Bingöl, 2011 in en iddialı yapımlarından biri olmaya aday “Akıyor Zaman” a can katıyor.

“Akıyor Zaman”, adını grubun ikinci albümleri “K.G.B.” den sonra geçirdikleri 3 yıllık zaman diliminden alıyor. Genel olarak geçmişe özlem konseptinin ağır bastığı albümün kapak içi görsellerinde, şarkılar fotoğraflara yansıtılmış durumda. Özel olarak tasarlanmış 4 gerçek dekorda çekilen, 70’ler, 80’ler, 90’lar ve 2000’ler konsepti, Murat Süyür imzası taşımakta. Günümüzden geçmişe bir bakışın ve zamanın terse akışının temsil edildiği görsellerin sanat yönetmenliği ve tüm konsept tasarımları Enes Erkan’ a ait.

“Akıyor Zaman” 2011′in Mart ayında Poll Production etiketiyle raflardaki yerini aldı. Çıkış parçası olarak “Hayır Olamaz” seçildi. Albümün en güçlü şarkılarında biri olan “Hayır Olamaz”, başarılı yönetmen Kemal Başbuğ’ un imzası taşıyan videosu ile de adından bolca söz ettireceğe benziyor. Kısacası; yenilenen, olgunlaşan ve geleneklerine bağlı yepyeni bir “Seksendört” albümü sevenleriyle buluştu.
Albümdeki Eserler
1. Hayır Olamaz
2. Kara Duvak
3. Şimdi Hayat
4. Pert Oldu
5. Kendime Yalan Söyledim
6. Söyle
7. Gözün Doysun
8. Bin Kere
9. Elbise
10. Akıyor Zaman

my friend of me

Çevrimdışı '¢яу ڪے

• Tecrübeli Üye
  • Rep puanı: 4
  • вιя кєℓєвєк кα∂αя кıѕα öмяüм ''нσşçαкαℓ'' ѕєνqιℓ_
« Yanıtla #72 : 11 Nisan 2011, 18:47:01 »
LİNKLER GÜNCELLENECEKTİR.
asi içgüdü 8 parçalık demo albümünün ilk sarkısıdır..

albümdeki şarkılar:

1. ayrılık
2. emanet
3. yalnızlık
4. unuttular adını
5. bir hece
6. bul kendini
7. kaldım sensiz
8. kaybettik birbirimizi

http://www.facebook.com/pages/Alper-Demircan/106083339469765?sk=app_7146470109
burdan dinleyebilirsiniz arkadaşlar..
уιηє ѕєη вıяαк вєηι υηυт qιттιqιη вι уєя∂є..

Çevrimdışı tiryandafila

• Moderatör Adayı
  • RUHİ BUNALIM
« Yanıtla #73 : 13 Nisan 2011, 11:06:40 »
                                                        Son yılların en sevilen şarkılarının sahibi Soner Sarıkabadayı 5. single çalışması İtiraz'la müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Single da söz ve bestesi Soner Sarıkabadayı'ya ait olan ‘İtiraz’ isimli yeni şarkının; bir tanesi hücum kayıt ( live ) olmak üzere 3 versiyonunun yanısıra, Ocak ayında digital platformlarda yayınlanmış ve hala 1 numarada olan ‘Seveni Arıyorum’un da 2 ayrı versiyonu bulunuyor.

Müzik direktörlüğünü Mert Ali İçelli'nin yaptığı single çalışmasının fotoğrafları Charles Richards'a ,grafik tasarımı ise Ekin Arşıray'a ait.Şarkının videosu dev granit madenleriyle doğal kaynak sularının buluştuğu taş ocaklarında çekildi. İzolasyon ve yalnızlık temalarının kullanıldığı klibin yönetmen koltuğunda ise Gürcan Keltek oturuyor.

Parça Listesi;
1.İtiraz
2.Seveni Arıyorum
3.İtiraz Up
4.Seveni Arıyorum Mix
5.İtiraz Live

my friend of me

Çevrimdışı matrockfenerli

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 27
  • ....."Soğuk Odalar".....
« Yanıtla #74 : 13 Nisan 2011, 16:24:19 »

Serdar Ortaç‘ın beklenen Albümü Serdar Ortaç Gold 2011 müzik marketlerdeki yerini aldı 15 parçadan oluşan Serdar Ortaç Gold 2011 Albümü

Serdar Ortaç Gold 2011 albümü Şarkıları

1. Serdar Ortaç Hile
2. Serdar Ortaç Elimle
3. Serdar Ortaç Hayat İzi
4. Serdar Ortaç Koca Koca
5. Serdar Ortaç Yok Mu
6. Serdar Ortaç Para Para
7. Serdar Ortaç Yıldız
8. Serdar Ortaç Aramızdaki
9. Serdar Ortaç İşim Olmaz (Remix)
10. Serdar Ortaç Kolayca (Remix)
11. Serdar Ortaç Var Mı (Remix)
12. Serdar Ortaç Mikrop (Remix)
13. Serdar Ortaç Poşet (Remix)
14. Serdar Ortaç Kara Kedi (Remix)
15. Serdar Ortaç Hile (Slow Mix)

???6õzümdë 6özünü 6örmek iš+iyorum???

Çevrimdışı tiryandafila

• Moderatör Adayı
  • RUHİ BUNALIM
« Yanıtla #75 : 23 Nisan 2011, 10:44:22 »
                                                 GECE GRUBU’NDAN BEKLENEN ALBÜM !                                                                                                                                           
Kendi adlarını taşıyan albümün çıkışının hemen öncesinde sözü ve müziği Can Baydar,  düzenlemesi GECE ve Efe Bahadır imzası taşıyan “Ben Öldüm” şarkısı ve video klibiyle müzik sektöründe fırtınalar estirdi. Şarkının yayınlandığı gün sosyal paylaşım sitelerinin en çok konuşulan konusu olan GECE grubu, Türkiye’nin en büyük yasal dijital satış platformu www.ttnetmuzik.com.tr ‘de ise daha albümleri bile çıkmadan farklı tarzlarda şarkı söyleyen pek çok ünlü ismi geride bırakarak “BEN ÖLDÜM” ile en çok dinlenilen şarkı olarak sessiz sedasız zirveye çıktı ve 1 numara oldu.

22 Nisan’da Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşacak albümde yer alan 11 şarkının 10 ‘unun sözü ve müziği Can Baydar imzası taşırken düzenlemeleri de GECE grubuna ait.
“GAMSIZ” BU ALBÜMDE!!!

Geçtiğimiz yıl 2. albümlerinin hazırlıkları sürerken müzikseverlerle paylaşılan ve dillere dolanan radyolar ve müzik listelerinin zirvesinde yer alan Orhan Atasoy’un ölümsüz eseri Gamsız‘da bu albümdeki yerini aldı.

EFE BAHADIR İLK DEFA BİR ROCK PROJESİNDE YER ALDI!!!

Bugüne kadar Sıla ile birlikte yaptıkları projelerle adından sıkça bahsettiren Efe Bahadır’daBen Öldüm’de GECE ile yaptığı düzenleme ile ilk defa bir rock projesinde yer alarak dinleyicileri şaşırttı ve büyük beğeni topladı.

Şarkı Listesi

1-Ben Öldüm
2-Bana bir şarkı söyle
3-Yokuş
4-Yarım
5-Gamsız
6-Çırpınırken
7-22
8-Neyin var
9-Hepsi bu
10-O seni sevmese
11-İçtik bitirdik

my friend of me

Çevrimdışı rockalemi

• ♥ ЄĄ ♥
  • Süper Moderatör
  • Rep puanı: 65
  • Lately I've been walking, walking in circles
« Yanıtla #76 : 27 Nisan 2011, 14:03:15 »
Sinan Akçıl'dan Kalp Sesi!

Yaptığı şarkılarla müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Sinan Akçıl, şimdi de kariyerine solist olarak bir adım daha ekledi. Akçıl, “İlk albümümde müzikseverler kalp atışlarıma daha yakından tanık olacak.” dedi.

Poll Production etiketiyle 14 Nisan 2011 perşembe günü Türkiye, Bulgaristan,Yunanistan ve Almanya’daki müzik marketlerde aynı anda yerini alan ‘Kalp Sesi’ adlı albümde şarkılar kadar Sinan Akçıl’ın düetleri de konuşulacak. Sinan Akçıl ‘Cumartesi’ adlı şarkısında Ajda Pekkan ile, ‘Atma’ ve ‘Söndürülmez İstanbul’ adlı şarkılarında Hande Yener ile, ‘Bişey Olmuş’da İzel ile ‘Bana Uyan’ adlı şarkısında Ziynet Sali ile ‘Şampiyon’ şarkısında da Balkanların divası olarak anılan Teodora ile düet yaparak, ilk albümünde müzik piyasasını alt üst etmeye hazır…

Albümün mixleri Almanya’nın ünlü studyosu Hansa Stüdyolarında yapılırken, ‘Bişey Olmuş’ adlı şarkıya da Berlin senfoni eşlik etti. Albümün fotoğraf çekimleri ise Kemal Doğulu tarafından İstanbul ve Amsterdam olmak üzere iki farklı şehirde gerçekleştirildi….
Ardında ölüşümle düşsüz kaldım
Süzüldü aşktaki aklım,
Çözüldü baştaki sancım
"Düşürüldü başımdaki senden olma tacım"..

Çevrimdışı !..

• Yönetici
  • Rep puanı: 143
    • Emre Aydın Facebook
« Yanıtla #77 : 24 Eylül 2011, 14:37:22 »

Keremcem Hayata 2011 Albümü Şarkıları
1. Keremcem Vurgun
2. Keremcem Küstüm Hayata
3. Keremcem Bir Daha Sevemem Ben
4. Keremcem Haydi Öp
5. Keremcem Oyun