Ben de konserdeydim. =)
Sol tarafta, onuncu sırada filandım. Sağ taraf çok yoğundu ve fanların çoğu oradaydı, ben ilerleyemedim tıklım tıklımdı her yer. Erken gelseydim çok iyi olacaktı, ama yine de “buna da şükür” diyorum. Sahnenin karşısına yakın ve sol taraftaydım. Esma önlerdeydi ve olduğum yerden daha fazla ilerleyemedim maalesef. Gerçekten çok kalabalıktı.
Emre Aydın sahneye çıkmadan önce yapılan anonslar süperdi. =)
Emre Aydın sahneye tam 21.00’da çıktı ve konser her zamanki gibi “Kim Dokunduysa Sana Ona Git” ile başladı. Emre Aydın’ın enerjisi herkese yayıldı. Ben ilk beş şarkısının videosunu çektim. “Unut Gittiğin Bir Yerde” şarkısına sıra gelince zıpladık. Gerçekten, manzara harikaydı. “Unut Gittiğin Bir Yerde” şarkısı bitince, Emre Aydın sahneden indi ve 21.30 gibi canlı bağlantıya geçtik. Emre Aydın ile birlikte aynı anda 6 konser vardı ve sırasıyla bağlandık. Önce Adana’da konser veren Murat Boz, sonra Konya’dan Mustafa Ceceli, İzmit’ten Murat Dalkılıç, İstanbul Merter’den Keremcem ve sonrasında sıra Kartal’dan Emre Aydın ile bizdeydi ve Emre Aydın “Afili Yalnızlık” ve “Hoşçakal” şarkılarını söyledi. “Hoşçakal” şarkısında muhteşem bir görüntü vardı. Tüm eller havadaydı neredeyse. Emre Aydın bol bol gülümsedi, çok tatlıydı yine. Çekebildiğim kadar resim çektim. Emre Aydın’ın yayını 22.18’de bitti.
Son olarak Ümraniye’den Işın Karaca ile bağlantı yapıldı ve o sırada biz gittik.
Sadece 8 şarkı dinleyebildik, ama olsun. Emre Aydın çok sempatikti, bir sürü kalp yaptı. =)
İyi ki gitmişiz konsere diyorum.
Emre Aydın’ın Söylediği Şarkılar:Kim Dokunduysa Sana Ona Git
Anlıyorsun Değil mi?
Bu Yağmurlar
Sakın Gelme
Sensiz İstanbul’a Düşmanım
Unut Gittiğin Bir Yerde
Canlı Bağlantıda Söylediği Şarkılar:Afili Yalnızlık
Hoşçakal
Benden bu kadar… =)
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Emre Aydın ve ekibine sonsuz teşekkürler, konserin sonuna kadar kalamasam da “şükürler olsun kavuşturana” diyorum...