13.11.2008
Saat 23:00'da başlayan ve 01:00'da sona erdi
Aşk üzerine,albüm üzerine konuşuldu,birincilik üzerine eurovision üzerine hemen hemen herşey üzerine konuşuldu.
Ve abimizin İngilizce bir albüm yapacağını duydum.Şu aralar ikinci albüm üzerine çalışmalara hala devam ediyormuş.Yarışma falan derken albümün birkaç ay kayabileceğini,ama böyle birşeyin olmamasını sağlayacağını belirtti.
Yine albüm,şubat ayı gibi çıkacakmış.
Mtv heyecanından bahsedildi.
Abimiz,çok heyecanlı olduğunu kırmızı halılarla falan,ve işte o konuşma esnasında teşekkür edeceği isimler olduğunu ama heyecandan unuttuğunu söyledi.
Sonra canlı yayına Anne bağlandı.
Oğluyla nasıl gurur duyduğunu dile getirdi.Çocukluklarını anlattı,Yaramaz olmadığını,biraz dağınık ama titiz biri olduğunu,oğlunun ruh halini iyimi kötümü,mutlu mu mutsuz mu olup olmadığını okuldan gelip gitar çalışından anladığını belirtti.Mtv gecesi izlerken ayağa fırlayıp hafif çığlık attığını,ve Eşinin ona apartmanı ayağı kaldıracağını söylemesiyle "kalksınlar"diye söylediğini anlattı.Eşinin ağladığını söyledi.
En sevdiği yemekleri söyledi.Makarna ve galiba eğer yanlış hatırlamıyorsam çorbayı sevmediğini söyledi emre abinin.
Diğer her yemeği sevdiğini söyledi.
Saba T:
-Emre anne ben 13:00 uçağı ile geliyorum derse siz hemen mutfağa koşup ne yapardınız?
Annesi:
-Çikolatalı pasta Emre çok sever dedi.
Sonra Emre abi,ben oraya gittiğim de biraz kilo alarak dönüyorum.İşte annem oğlum bunu da ye bunuda ye orada yok diyerek zorla yedirirdi.
Anneye teşekkür ediltikten sonra
Telefon sonra babaya verildi.
O da böyle bir gururun mutluluğunu sevincini anlattı.
S.Tümer:
-Eurovisiona gitmek ister misin?
E.Aydın:
-Hayır istemezdim,ben onun için uygun bir tip olmadığımı düşünüyorum ve eurovisionun gereksiz olduğunu düşünüyorum dedi.
Daha sonra Saba Tümer'le Bu Gece de her Cuma canlı performans gösterileri düzenleniyormuş.Bunun için Saba Hanım abimizden söz aldı.Bir gün orada canlı bir performans olacaktır.Bir Cuma Günü.
S.Tümer:
-Emre sana teşekkür ettim ailene teşekkür ettim ama fanlarına da teşekkür etmek isterim,onlar çok muazzam,sizlere de çok teşekkürler.
E.Aydın:
-Evet.Bende konuk ettiğiniz için çok teşekkür ederim.İzleyenlere ve fanlarıma çok teşekkürler..
alıntıdır...
kusura bakmayın biraz geç oldu ama konusmalarını okursunuz hiç değilse...
emre aydın