Emre Aydın

Gönderen Konu: Görsel algınıza göre karakter analizi  ( 773 Okunma )

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı - Özge -

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 3
  • renksiz hayaller dolu, dökülen göz yaşlarım
Görsel algınıza göre karakter analizi
« Yanıtla #20 : 01 Ocak 2012, 13:28:21 »
"İyiler Kazanır" Diyenlerdensiniz
Sizin için önemli olan hayatta çok başarılı olmak veya kariyer yapmak değil sadece yaptığınız işin ve kurduğunuz ilişkilerin kalitesidir. Sizin için kazanmanın birincil anlamı insan kazanmak demek. Hayatta en büyük korkunuz "yanlış anlaşılmak" ve "kalp kırmak" bu ikisi sizin korkulu rüyanız adeta. Başkalarını üzmemek için zaman zaman kendi kendinizi zor durumlara soktuğunuz bile oluyor ama her defasında buna değdiğini düşünüyorsunuz. Çünkü daha önce de dediğimiz gibi sizin için kazanmak demek, insanların kalbini kazanmak demek.
sakın ağlama, tanıdık yanlızlık ~

Çevrimdışı merve ünlü

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 5
« Yanıtla #21 : 19 Ocak 2012, 21:25:59 »
Sizin için önemli olan hayatta çok başarılı olmak veya kariyer yapmak değil sadece yaptığınız işin ve kurduğunuz ilişkilerin kalitesidir. Sizin için kazanmanın birincil anlamı insan kazanmak demek. Hayatta en büyük korkunuz "yanlış anlaşılmak" ve "kalp kırmak" bu ikisi sizin korkulu rüyanız adeta. Başkalarını üzmemek için zaman zaman kendi kendinizi zor durumlara soktuğunuz bile oluyor ama her defasında buna değdiğini düşünüyorsunuz. Çünkü daha önce de dediğimiz gibi sizin için kazanmak demek, insanların kalbini kazanmak demek.
Ve sen sevgili. Gönlümün saraylarına sığdıramadığım, gülünü dalından koparamadığım. . . Şair bedenimden söküpte atamadığım... Senin için bir yazı yazıyorum, kalemimi saklıyorum yastığımın altına. Benim kalemim ne zaman vazgeçerse seni yazmaktan işte O zaman Bakışlarını Unuttum Demektir .♥

Çevrimdışı bestee

• Tecrübeli Üye
  • Rep puanı: 17
  • emreaydın
« Yanıtla #22 : 19 Ocak 2012, 22:29:40 »
Doğruu :)

Bulabildin mi sonunda?
Hep anlattığın o meşhur huzuru...

Çevrimdışı aurora-

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 71
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2012, 18:29:45 »
lider ruhluymuşum :)
dans et kalbimin üstündee..