Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın / Şubat 2012 Röportajları  ( 1175 Okunma )

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
  • Rep puanı: 239
  • Müzik eğer aşkın gıdasıysa, durmadan çalsın...
    • hale uysal
Emre Aydın / Şubat 2012 Röportajları
« : 06 Şubat 2012, 14:23:57 »
Emre Aydın'ın Şubat ayına ait röportajlarını, poster haberlerini bu konuda paylaşalım...

Heygirl dergisinin Şubat sayısındaki Emre Aydın posteri:

Alıntıdır

Kalbimde ruhunu duymak istiyorum

Gözümde gözünü görmek istiyorum

Çevrimdışı matrockfenerli

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 27
  • ....."Soğuk Odalar".....
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2012, 14:55:10 »
Trendy de bu hafta Emre Aydın posteri var.

???6õzümdë 6özünü 6örmek iš+iyorum???

Çevrimdışı ' elif '

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 43
  • | Aşk`a düştüm,üstüm başım` Sen" oldun. ♥ |
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2012, 16:58:42 »
hemen almalıyım o zaman ...
~Bozuk para insanın cebini deler , bozuk insan da kalbini .
Bu yüzden ikisini de harcayın gitsin ~ ..
                                                               -   Tolstoy  -

Çevrimiçi Yorgun Hayaller

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 28
  • Yorgun Hayaller...
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2012, 00:16:17 »

Dergideki Poster;

Alıntıdır.

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2012, 02:17:27 »
Trendy dergisinin "Fun Clup" bölümünde Emre Aydın yer almakta ve ayrıca konserle ilgili bir haber bulunuyor.

Alıntıdır

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2012, 03:09:07 »
Emre Aydın ile Özel Röportaj!

Kral Grubu muhabirlerinden Begüm SOLMAZ; başarılı sanatçı Emre AYDIN ile KralPOP TV ve www.kralmuzik.com.tr için röportaj yaptı..

Geçtiğimiz haftalarda İzmir’de KralPOP Radyo'nun Medya Sponsorluğunda Ooze Venue‘de Emre Aydın konseri vardı. Günler öncesinden biletleri tükenen konsere izmirlilerin ilgisi görülmeye değerdi. Konser öncesinde kulisinde bizi ağırlayan Emre Aydın ile sohbet ettik… Aslından ilk gördüğümde söylediğim bir şey vardı hem menajeri Fadıl’a hem de Emre Aydın’a “özledim”... Tamam çok güzel müzik yapıyor, çok başarılı ama gerçekten başka bir insan Emre Aydın...

- İzmir’in Emre Aydın’da da ayrı bir önemi var diye düşünüyorum…

* Üniversite yıllarında aslında benim için bu işin profesyonel kısmı İzmir’de başladı. Bornova’daki mekanlarda özellikle Ooze’da canlı müzik yaparak başladık. Ben farklı farklı gruplarla burada performans yaptım. Daha sonra “6. Cadde” grubu ile profesyonel oldum, solo albüm yaptım ama biz hep İzmir’de çaldık. Biz izmir’den her seferinden çok mutlu ve memnun dönüyoruz ve İzmir’de hakikaten her tarzın alıcısı var ve kaliteli müzik dinleyen insanlar bunlar biz de herkes gibi birde manevi kısmını ekleyecek olursak ekip olarak  İzmir’de olmaktan mutluyuz.

- Yeni albüm ve şarkıların için hayranların sabırsızlanıyor tabi ben de..

* Hem e-p hem de albüm için çalışmalarımız var. Tek şarkı diye yola çıktık ama içimize sinmedi daha doğrusu tek şarkı çıkarmak kolaycılık gibi geldi, biz de 2 veya 3 şarkıdan oluşan e-p yapacağız.  e-p'den sonra da Eylül gibi yeni albümü tamamlarız. e-p'nin çalışmaları neredeyse bitti. Tahminimce 1 ay içerinde raflarda olur.

- Yeni albümün çalışmaları yurt dışında mı olacak?

* Henüz karar vermedik nerede olacağına. "Kağıt Evler" albümünün İsveç’te kaydetiğim prodüktörümüm çok önemli birisi olduğunu düşünüyorum, çok şey katıyor benim yaptığım müziğe.. Bir şekilde onu işe dahil etmek istiyoruz ben Egeliyim. İzmir çıkışlıyım, ailem oralı dolayısıyla o havayı korumak için bu sefer Stockholm prodüktörü buraya getirip buradaki insanlarlarla ortak bir şey çıkarabilir miyiz diye düşünüyoruz. Albüm için Stockholm'e gitmeyebilirim bu sefer..

- İngilizce teklik ne durumda?

* İngilizce teklik için Londra’ya gitik. Çocukluğumuzdan beri hayranı olduğumuz ettiğimiz "The Verve" grubunun şarkılarını yapan Christoffer diye bir prodüktörü var, onula anlaştık ondan sonra bir takım aksilikler oldu. Usulde bir problem oldu. Aslında buradaki konser takvimimiz çok yoğun olduğu için dönmek zorunda kaldık. Sonra "git gel, yapalım" dedik ayda 8-9 kere gitgel çok ağır geldi, dolayısıyla ertelmek durumunda kaldık. Türkiye’deki yoğunluğa yetişebilelim devam edecek teklik mi olur, sonradan onu albüme mi çeviriz bilmiyorum. İngilizlerin oynağı İngiliz yapımı bir film ve  filmle beraber soundtrack yapabiliriz de öyle bir projemizde var. Ama şu anda öncelikli olan Türkçe teklik veya e-p sonra Eylül Ekim gibi bir albüm ondan sonra da zaten İngilizce’ye de yer kalıyor.

- Konser programının yoğun olduğunu biliyorum…

* Mart ayı içerisinde Antalya, Ankara, Kıbrıs, İzmit ve Manisa’da konser vereceğim. Nisan da bir Avrupa turnesi var. Kaç ayaklı olacağına henüz karar veremedik ama en az 4- 5 ayaklı bir turne olacak. Ağırlıklı olarak Almanya’da olacak çünkü Türkler çoğunlukla orada yaşıyor. Konser tarihlerini merak edenler resmi siteden öğrenebilirler...

- Emre Aydın şarkıları bir başka lezzette, şarkılarını yapınca ilk kime dinletiyorsun?

* Menajerim Fadıl Dinçer’e dinletiyorum. Ama şöyle birşeyim yok. Şarkı yazdım, gelin dinleyin gibi adetim yok. Aslında bir sürü şarkı yazarının var. Ben kayıt aşamasına gelene kadar şarkıya daha fazla ne katabilrim diye uğraştığım için bir türlü son ana kadar şarkının hazır olduğunu düşünmüyorum. Kayıtta, gelen insanlar dinliyor orada da Fadıl varsa yakalıyorum dinletiyorum...

- Emre Aydın, zamanını nasıl geçiriyor?

* Biz bir yapım şirketi kurduk “565” isminde İzmir’de öğrenciyken kullandığımız otobüsün numarasıydı 565 oradan esinlendik. Alternatif gruplara albümler yapacağız, demolar toplamaya başladık. Benim albümümü de single’ımı da 565'den çıkaracağız. Aslında yılda 1 veya  2 tane uzun metrajlı sinema filmi yapmak için kurduk şirketi. Çok ayrıntısını anlatmayayım ama eğer bir aksilik olmazsa Kasım ayı içerisinde 1 filmle açılış yapıcağız. Böylece 565’in sinema bölümünü açmış olacağız. Bunun dışında da pek bişey yapamıyoruz. Zaten bi taraftan ilk  filmi yapıyor olmamızın  heyecanını ve hevesini yaşıyoruz. Konserler, albüm hazırlıkları derken uyumaya bile az zamanımız kalıyor. Ekip olarak hep çalışıyoruz.

- Hayvanları çok sevdiğini biliyorum...

* Aslında hayvan sevgisinin çok kategorize etmenin doğru olduğunu düşümüyorum. Hoşgörü sahibi bir bireyseniz canlıların içine yanlızca insanlar dahil olmuyor, tüm calılar dahil oluyor. Eğer bir evcil hayvan sahibiyseniz o çok daha derin bir bağ oluyor. Sonra diğerlerine daha çok sahip çıkıyorsunuz. Çok fanatik hayvan severler vardır, ben bir zamanlar ortaokul yıllarında hareketlerini çok abartılı bulurdum ama son zamanlarda sosyal medyadan hayvanlara işkence vakaları ile ilgili bir sürü şey okuyoruz. Kamu malına zarar kapsamından çıkarılmasını bekliyorum. Hayvansever olarak değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hayvanlara işkencenin, tecavüzün, şiddetin kamu zarar kategorisinden çıkarılıp suç kabul edilmesini bekliyorum. Hayvan sever temsilcisi olarak görmüyorum kendimi. Benimde evcil hayvanlarım var, herkesin sevdiğinden daha çok sevmiyorumdur veya en az onlar kadar seviyorum. Biz beraber yaşıyoruz, sokakta gördüğünüz biri ne kadar değeri hakediyorsa bi hayvanda o kadar hakediyor. Genel olarak biraz farkında olmakla ve canlıların canlılar olarak görüleceğini ve tek kümede toplanacağını farketmekle ilgili bir şey...

Kral Grubu Muhabiri / Begüm Solmaz

kralmuzik.com.tr

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2012, 03:20:29 »

Çevrimdışı Çiqdem DinleR

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 1
  • ßéN SéNsiz İstanßuLa Düşmanım.....
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2012, 19:18:43 »
Emre Aydın gercekten farklı bir insan :) şöyle yani ; yaptığı müzik farklı bana göre ...

Başarılar....
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!