Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın / Mayıs 2011 Röportajları  ( 2396 Okunma )

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
  • Rep puanı: 239
  • Müzik eğer aşkın gıdasıysa, durmadan çalsın...
    • hale uysal
Emre Aydın / Mayıs 2011 Röportajları
« : 24 Nisan 2011, 16:33:36 »
Emre Aydın'ın Mayıs ayına ait röportajlarını, poster haberlerini bu konuda paylaşalım...

Kalbimde ruhunu duymak istiyorum

Gözümde gözünü görmek istiyorum

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2011, 01:06:05 »
Trendy Dergisi'nde Bu Hafta
25 Nisan 2011 - 1 Mayıs 2011 / Fan Club : Emre AYDIN

Derginin fiyatı 1 TL'dir.

Çevrimdışı ea_aybike_ea

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 7
  • Sen hariç kimse yok Sen de yoksun..
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2011, 20:33:31 »
çok güzel ya paylaşım için teşekkürler
Bulabildin mi sonunda
Hep anlattığın o meşhur huzuru...

emreaydın
                 "E" ve "A"nın en güzel uyumu

Çevrimdışı matrockfenerli

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 27
  • ....."Soğuk Odalar".....
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2011, 17:06:35 »
şimdi  haberim oluyor  nasip değilmiş  :( :(  resimler için teşekkürler halecim ;)

???6õzümdë 6özünü 6örmek iš+iyorum???

Çevrimdışı ea_tgba

• Yeni Üye
  • *
  • Rep puanı: 1
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2011, 11:56:20 »
Nasıl almam yaa.Şimdi bayi bayi gezip arayacağım :) Değer ama..

Çevrimdışı Nova ~

• ea'.
  • Süper Moderatör
  • Rep puanı: 63
  • ...
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2011, 12:18:23 »
Emre Aydın - AveaMüzik Röportajı

İlk albümünüzün yayımlandığı dönem Türkiye'de pop-rock yükselişe geçmişti ve kaliteli işler çıkıyordu. Sizce bu kadar ilgi görmeniz ve sıyrılmanız nelerin sonucunda gerçekleşti?
Her zaman öncelikle ürünün yeterli olması gerektiğini düşünüyorum. Burada ürün albüm elbette. İyi şarkıları, doğru bir prodüktörle çalışıp, etkin bir şekilde sunabilirseniz dinleyiciye geriye sadece şans faktörü ve çevresel etkenler kalıyor sanırım. Yaptığım işi çok severek ve büyük bir hevesle yapıyorum ayrıca. Zannediyorum ki bu da dinleyiciye yansıyor.

"Kağıt Evler" ve "Afili Yalnızlık"a bakıldığında söyleyebileceğiniz en net fark sizce nedir?
"Kağıt Evler" daha olgun bir albüm. Daha kaliteli ve daha alternatif bir iş ama "Afili Yalnızlık"ı da seviyorum hala.

"Afili Yalnızlık" ile elde ettiğiniz büyük başarıdan sonra "Kağıt Evler" size ne gibi sorumluluklar yükledi?
İkinci albüm sendromu yaşadım diyemem. Daha iyi şarkılar yazıp, daha iyi bir ses kalitesiyle sunmak gerektiğini düşünüyorum hep. Bu durum, bundan sonraki albümlerim için de geçerli elbette. Bununla birlikte "Kağıt Evler"de ortaya çıkardığımız işi sevdiğim için gerisine pek kafa yormamaya çalıştım. Sanıyorum bunu başardım da.

"Kağıt Evler" albümünde sizi daha olgun sözlerle dinliyoruz. Dört yıllık bu süreçte yazdığınız şarkılara neler yön verdi?
Bakış açınız her açıdan değişiyor tabii dört yılda. Dört yıl uzun bir süre. Bu durum da, şarkılara mutlaka yansıyor. Bir albüm yapmadan, hatta şarkı yazmadan önce en temel motivasyonum iyi bir şarkı yazma isteği oluyor. Daha sonra elbette yaşadıklarımdan, çevremde olanlardan, okuduğum veya izlediğim herhangi bir olaydan faydalanıyorum.

Bir röportajınızda "Bu Yağmurlar" şarkısıyla ilgili tereddütleriniz olduğunu ve albüme almayı düşünmediğinizi söylemişsiniz. Bu tereddütler neydi?

Çıkış şarkısı olabilecek kadar güçlü bir şarkı olmadığını düşündüğüm bir dönem olmuştu. Yanılmışım

Başarınızın, toplum olarak yalnızlık ve hüzün gibi temalardan beslenmemizle bir ilgisi olduğunu düşünüyor musunuz?
Evet buna katılıyorum. Bu toplumun bir bireyi olarak ben de bu kavramlardan besleniyorum en nihayetinde.

Son albümünüzde de bir cover şarkıya ver yerdiniz ve "Duymak İstiyorum"u tekrar yorumladınız. Bu şarkının sizin için özelliği nedir?
Uzun yıllar çok severek dinlediğim bir şarkıydı. "Kağıt Evler" albümüne çok uygun olduğunu düşündüm

Sıradaki klibin hangi şarkıya geleceğini belirlediniz mi? Klipler konusunda nasıl bir planlamanız var?
"Tam Dört Yıl Olmuş Dün"e bir klip çektik. Ne zaman yayınlanır onu şu an bilmiyorum. Eylül veya Ekim gibi yeni albümü çıkarmak gibi bir planımız var. Dolayısıyla "Kağıt Evler"e başka bir video çeker miyiz, pek sanmıyorum.

Hazırlıklarını sürdürdüğünüz İngilizce albüm ile ilgili son gelişmelerden biraz bahsedebilir misiniz?
Şu an sadece çok iyi bir albüm olduğunu düşündüğümüz an çıkacağı bilgisini verebilirim. Bunun dışında çok kesin bir şey yok çünkü. Londra'da kayıtlarına başlamıştık ama bir aksilik yaşadık ve prodüktör değişikliğine gittik. Şu an hem kayıtlara hem de şarkı yazımına devam ediyoruz. Türkçe albümden önce çıkarmayı planlıyorduk ama yetişemeyebilir. İlk kez İngiltere'de yayınlanacak.

Türkiye'de fiziksel olarak yayınlamadığınız "Falling Down" şarkısı da İngilizce albüme dahil olacak mı?
Bu konuda kararsızım. Diğer şarkıların oluşturduğu bütünlüğe zarar verir mi bilemiyorum.

"Ezel" dizisinde ufak bir bölümde rol aldınız. Oyunculuğu sevdiniz mi? Kendinizi yakın hissettiğiniz olası bir oyunculuk teklifinde kararınız ne yönde olur?

Evet, altından kalkabileceğim bir sinema filmi için böyle bir şımarıklık yapabilirim ama temelde elbette oyunculuk bambaşka bir iş ve ben bu iş hakkında hemen hemen hiçbir şey bilmiyorum.

Gelme.
Nasılsa
rahat uyuyorum artık.
Her gece ne yapıyor acaba düşünceleri
yok kafamda.
rüyalarımda daha güzelsin.

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2011, 01:49:40 »
Avea Müzik Röportajı / 12.05.2011 - Perşembe

http://www.aveamuzik.com/haber/Emre_Aydin/1346

Çevrimdışı Lovéé Martyr

• Tecrübeli Üye
  • Rep puanı: 3
  • bak yenildik işte ...
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2011, 13:03:15 »
keşke sinema filminde rol alsa ya :) gişe rekoru kırılır :)
Kan qruBumu yanLı$ biLiyomu$um.

TahLiL  yapTıRdım EA+ çıktı. =)

Çevrimdışı ea_aybike_ea

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 7
  • Sen hariç kimse yok Sen de yoksun..
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2011, 19:56:48 »
emre aydın dizide oynasa ama sürekli olarak vallaha dizi günü değil bir yere gitmek eve misafir almam rahatsız etmesinler diye
Bulabildin mi sonunda
Hep anlattığın o meşhur huzuru...

emreaydın
                 "E" ve "A"nın en güzel uyumu

Çevrimdışı emrem ve büşra

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 2
  • ****büşraydın****
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2011, 16:14:09 »
emre aydın dizide oynasa ama sürekli olarak vallaha dizi günü değil bir yere gitmek eve misafir almam rahatsız etmesinler diye
  aynen yaaa :))
Hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben unutuyorum