Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın Hakkındaki Haberler  ( 443377 Okunma )

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
  • Rep puanı: 239
  • Müzik eğer aşkın gıdasıysa, durmadan çalsın...
    • hale uysal
Emre Aydın Hakkındaki Haberler
« Yanıtla #2730 : 17 Ocak 2012, 18:16:32 »
Ghetto'da Bu Hafta

GHETTO'da Barış Manço Şarkılarıyla Göğe Selam

Ardı ardına yitirdiğimiz Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu anısına
Kurtalan Ekspres tarafından yapılan "Göğe Selam" albümünün İstanbul'daki ilk
konseri GHETTO'da gerçekleşiyor.

Teoman, Hayko Cepkin, Gür Akad, Emre Aydın, kemençede Özlem Yüksek, Feridun Düzağaç, Nev, Özlem Tekin, Fuat Güner, Bülent Ortaçgil, perdesiz gitarda Erkan Oğur ve Ogün Sanlısoy'un unutulmaz Barış Manço şarkılarını yorumladığı Kurtalan Ekspres'in orkestra olarak yer aldığı albüm, Göğe Selam Aralık ayında piyasaya sürüldü.

Barış Banço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'ya saygı için bir araya gelen
Barış Manço şarkıları, Kurtalan Ekspres'in ev sahipliğiyle ve albümden
sürpriz isimlerin katılımıyla GHETTO'da yankılanacak.

17 Ocak akşamı Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu için GHETTO'dayız.

Devamı için: www.siirtce.net

Barış Manço şarkılarıyla Göğe Selam, Ghetto'da

Ardı ardına yitirdiğimiz Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu anısına Kurtalan Ekspres tarafından yapılan “Göğe Selam” albümünün İstanbul’daki ilk konseri yarın akşam Ghetto’da.Teoman, Hayko Cepkin, Gür Akad, Emre Aydın, kemençede Özlem Yüksek, Feridun Düzağaç, Nev, Özlem Tekin, Fuat Güner, Bülent Ortaçgil, perdesiz gitarda Erkan Oğur ve Ogün Sanlısoy’un unutulmaz Barış Manço şarkılarını yorumladığı, Kurtalan Ekspres’in de orkestra olarak yer aldığı albüm 'Göğe Selam', Aralık ayında yayınlandı. Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu’ya saygı için bir araya gelen Barış Manço şarkıları, Kurtalan Ekspress’in ev sahipliğiyle Ogün Sanlısoy, Nev, Hayko Cepkin ve albümden sürpriz isimlerin katılımıyla Ghetto’da yankılanacak. Konser 17 Ocak akşamı 21:30'da. Biletler Biletix ve Ghetto gişelerinde.

www.dreamtv.com.tr

Kalbimde ruhunu duymak istiyorum

Gözümde gözünü görmek istiyorum

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2731 : 27 Ocak 2012, 02:14:08 »
Emre Aydın Jolly Joker İstanbul'da

Şarkıları dillerden düşmeyen başarılı ses Emre Aydın, 4 Şubat akşamı saat 22.00'de Jolly Joker sahnesindeki yerini alıyor.

2006’da yayımladığı “Afili Yalnızlık” albümü ve aynı adlı şarkısıyla uzun süre müzik gündeminden düşmeyen Emre Aydın, “Falling Down” isimli single'ın ardından, 1 Nisan tarihinde çıkardığı “Kâğıt Evler” albümüyle dört yıllık bir aradan sonra müzikseverlerle yeniden buluştu.

“Afili Yalnızlık” albümüyle büyük başarı yakalayan ve 50’ye yakın ödül kazanan genç sanatçı ayrıca 2008 yılında MTV’nin Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülüne layık görülmüştü.

Bilet fiyatları
VIP - 100.00 TL
Normal - 50.00 TL

Gösterim Tarihleri :

04.02.2012 22:00

www.istanbul.com

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2732 : 27 Ocak 2012, 02:17:50 »
Emre Aydın konserine davetiye!

istanbul.com "Armağan Yağmuru" kapsamında 2 çifti Jolly Joker'deki Emre Aydın konserine gönderiyor.

istanbul.com iki çifti 4 Şubat'ta Jolly Joker'de gerçekleşecek olan Emre Aydın konserine gönderiyor!

Şarkıları dillerden düşmeyen başarılı ses Emre Aydın, 4 Şubat akşamı saat 22.00'de Jolly Joker sahnesindeki yerini alıyor.

2006’da yayımladığı “Afili Yalnızlık” albümü ve aynı adlı şarkısıyla uzun süre müzik gündeminden düşmeyen Emre Aydın, “Falling Down” isimli single'ın ardından, 1 Nisan tarihinde çıkardığı “Kâğıt Evler” albümüyle dört yıllık bir aradan sonra müzikseverlerle yeniden buluştu.

Etkinliğin detaylarına ulaşmak için.

Jolly Joker'de gerçekleşecek olan Emre Aydın konserine çift kişilik davetiye kazanmak için tıklayınız!

www.istanbul.com

Çevrimdışı aslıhan evrim

• Tecrübeli Üye
  • Rep puanı: 24
  • kimse olmadı senin gibi hiç kimse olmadı emre'mm
« Yanıtla #2733 : 01 Şubat 2012, 18:54:42 »
Hem Albüm, Hem de Konser Hazırlığında!

Türkçe Rock müziğin prensi Emre Aydın yeni albümünün hazırlıklarına devam ederken bir yandan da hız kesmeden konser vermeyi sürdürüyor.
Başarılı rockçı, önümüzdeki günlerde İstanbul dışında İzmir, Antalya ve Ankara'da sahne alacak.

Yapma, Git, Afili Yalnızlık, Annem İçin, Bu Yağmurlar başta olmak üzere birçok hit şarkıya imza atan Emre Aydın yeni albüm çalışmalarının ön hazırlıklarını sürdürürken sahneden ve hayranlarından da uzak kalamıyor.

İstanbul içi ve dışında arka arkaya konser veren genç sanatçı, Şubat ve Mart aylarında da farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak. Şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da izleyicileri müziğe doyuran Emre Aydın 4 Şubat Cumartesi İstanbul Jolly Joker Balans, 10 Şubat Cuma İzmir Ooze Venue, 18 Şubat Cumartesi Antalya Vavien Club, 2 Mart Cuma Ankara Jolly Joker Balans ve 10 Mart Cumartesi de Yalova Cadde Club'da sahne alacak.

http://www.kralmuzik.com.tr/haber/Hem-Album-Hem-de-Konser-Hazirliginda/53899

seni benim yaşamımsın ea...

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2734 : 02 Şubat 2012, 16:53:47 »
Avea, müzik sektörüne yön veren isimleri bloggerlar ile buluşturuyor

Avea, Türk müzik sektörüne yön veren isimleri bloggerlar ile bir araya getiriyor. Geçtiğimiz yıl başlayan Avea Müzik Blogları Fikir Takımı Tea&Talk Buluşmaları’nın bu yılki ilk konukları Yüksek Sadakat’in gitaristi Kutlu Özmakinacı, ünlülerin prodüktörü Haluk Kurosman ve SAE Institute’dan Doruk Öztürkcan oldu.

Emre Aydın, Gripin, Manga gibi birçok sanatçı ve grubun müzikal prodüktörlüğünü yapan Haluk Kurosman; müzik endüstrisinin başkenti ABD’de var olan ekipmanların bir çoğunun Türkiye’de de olduğunun altını çizdi. “Türkiye’de 15 yıl önce dinlediğimiz ve bize muhteşem gelen bir sound şu anda basit ve eski geliyor. Bu da önemli bir yol katettiğimizin göstergesi” dedi. “Ancak olayın özü iyi şarkıdır. Şarkının kendisi ve atmosferi güzelse; öyle ya da böyle mutlaka başarılı olur” diye de ekledi.

Tamamı için: www.finansglobal.com

Bloggerlar Türk müzisyenlerle buluşuyor!

Avea, Türk Müzik Sektörüne Yön Veren İsimleri Bloggerlar ile Bir Araya Getirmeye Devam Ediyor!

Emre Aydın, Gripin, Manga gibi birçok sanatçı ve grubun müzikal prodüktörlüğünü yapan Haluk Kurosman; müzik endüstrisinin başkenti ABD’de var olan ekipmanların bir çoğunun Türkiye’de de olduğunun altını çizdi. "Türkiye'de 15 yıl önce dinlediğimiz ve bize muhteşem gelen bir sound şu anda basit ve eski geliyor. Bu da önemli bir yol katettiğimizin göstergesi" dedi. "Ancak olayın özü iyi şarkıdır. Şarkının kendisi ve atmosferi güzelse; öyle ya da böyle mutlaka başarılı olur” diye de ekledi.

Tamamı için: sanat.milliyet.com.tr

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2735 : 02 Şubat 2012, 16:59:25 »
Haftalık Sanat Çizelgesi

‘Jolly Joker Balans’ta çarşamba günü saat 21.00’de “Model”, cuma günü saat 22.00’de “Gökhan Türkmen”, cumartesi günü saat 22.00’de “Emre Aydın” konseri izlenebilir. (0 212 249 07 49)

Tamamı için: www.haberbiz.com

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2736 : 02 Şubat 2012, 17:01:38 »
Hem albüm hem konserler

Türkçe Rock müziğin prensi Emre Aydın yeni albümünün hazırlıklarına devam ederken bir yandan da hız kesmeden konser vermeyi sürdürüyor.

Yakışıklı rockçı Emre Aydın, önümüzdeki günlerde İstanbul dışında İzmir, Antalya ve Ankarada sahne alacak.

Yapma, Git, Afili Yalnızlık, Annem İçin, Bu Yağmurlar başta olmak üzere birçok hit şarkıya imza atan Emre Aydın yeni albüm çalışmalarının ön hazırlıklarını sürdürürken sahneden ve hayranlarından da uzak kalamıyor.

İstanbul içi ve dışında arka arkaya konser veren genç sanatçı, Şubat ve Mart aylarında da farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak.  Şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da izleyicileri müziğe doyuran Emre Aydın 4 Şubat Cumartesi İstanbul Jolly Joker Balans, 10 Şubat Cuma İzmir Ooze Venue, 18 Şubat Cumartesi Antalya Vavien Club, 2 Mart Cuma Ankara Jolly Joker Balans ve 10 Mart Cumartesi de Yalova Cadde Clubda sahne alacak.

magazin.haberturk.com

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2737 : 02 Şubat 2012, 17:03:42 »
Emre Aydın, Konser Ve Albüm Hazırlığında

Yakışıklı rockçı, önümüzdeki günlerde İstanbul dışında İzmir, Antalya ve Ankarada sahne alacak. Yapma ,Git, Afili Yalnızlık, Annem İçin, Bu Yağmurlar başta olmak üzere birçok hit şarkıya imza atan Emre Aydın yeni albüm çalışmalarının ön hazırlıklarını sürdürürken sahneden ve hayranlarından da uzak kalamıyor.

İstanbul içi ve dışında arka arkaya konser veren genç sanatçı, Şubat ve Mart aylarında da farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak. Şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da izleyicileri müziğe doyuran Emre Aydın 4 Şubat Cumartesi İstanbul Jolly Joker Balans, 10 Şubat Cuma İzmir Ooze Venue, 18 Şubat Cumartesi Antalya Vavien Club, 2 Mart Cuma Ankara Jolly Joker Balans ve 10 Mart Cumartesi de Yalova Cadde Clubda sahne alacak.

www.beyazgazete.com

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2738 : 03 Şubat 2012, 19:10:07 »
Feşmekan’ı takip edenler kazanıyor

4 Şubat Cumartesi Jolly Joker Ankara’da gerçekleşecek Yaşar Konseri’nin yanı sıra; Jolly Joker İstanbul’da sahneye çıkacak Emre Aydın’da hayranlarıyla buluşacak.

Ayrıca  Kreş de Bronx Pi Sahne’de bir konser verecek.

Cumartesi akşamı gerçekleşecek etkinliklere davetiye kazanmak için, gitmek istediğiniz etkinliğin  linkine tıklayıp, davetiye talebinde bulunmanız yeterlidir. Feşmekan’a üye olun; bundan sonra Türkiye çapında gerçekleşecek tüm etkinliklerden haberdar olun ve davetiyeler kazanmaya devam edin.

Devamı için: haber.mynet.com

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #2739 : 03 Şubat 2012, 19:11:57 »
Emre Aydın'ın Yeni Albumü Geliyor!

Yakışıklı rockçı, önümüzdeki günlerde İstanbul dışında İzmir, Antalya ve Ankarada sahne alacak.

Yapma ,Git, Afili Yalnızlık, Annem İçin, Bu Yağmurlar başta olmak üzere birçok hit
şarkıya imza atan Emre Aydın yeni albüm çalışmalarının ön hazırlıklarını sürdürürken sahneden ve hayranlarından da uzak kalamıyor. İstanbul içi ve dışında arka arkaya konser veren genç sanatçı, Şubat ve Mart aylarında da farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak. Şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da izleyicileri müziğe doyuran Emre Aydın 4 Şubat Cumartesi İstanbul Jolly Joker Balans, 10 Şubat Cuma İzmir Ooze Venue, 18 Şubat Cumartesi Antalya Vavien Club, 2 Mart Cuma Ankara Jolly Joker Balans ve 10 Mart Cumartesi de Yalova Cadde Clubda sahne alacak.

www.turktime.com