Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın / Eylül 2010 Röportajları  ( 6363 Okunma )

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seray_gs

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 10
  • ємяє αу∂ıη moderatör adayı Lakap: Kitap Kurdu
Emre Aydın / Eylül 2010 Röportajları
« Yanıtla #20 : 06 Eylül 2010, 12:14:07 »
Almam lazıım.Teşekkürler :)
ємяє αу∂ıη нαуяαηı ѕєяαу
EMRE AYDIN !

Çevrimdışı SeDaydın

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 12
  • Emre Aydın
Emre Aydın - Kral TV Röpörtaj
« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2010, 17:04:15 »

Çevrimdışı emrem ve büşra

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 2
  • ****büşraydın****
« Yanıtla #22 : 07 Eylül 2010, 18:11:32 »
aldım bile çok güzelll :))
Hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben unutuyorum

Çevrimdışı betulll_27

• Yeni Üye
  • *
  • Rep puanı: 0
« Yanıtla #23 : 10 Eylül 2010, 20:41:11 »
paylaşım için teşekkür ederim almaya çalışacağim.
tüm şehir ağladı
sen gittin diye
mecbur musun hep
en uzağa gitmeye

Çevrimdışı !..

• Yönetici
  • Rep puanı: 142
    • Emre Aydın Facebook
« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2010, 14:00:14 »
Trendy dergisi 13-19 Eylül 2010 Röportajı

"Alıntıdır.

Çevrimdışı Esme

• Kıdemli Üye
  • Rep puanı: 3
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2010, 14:18:34 »
güzel bir röpörtaja benziyor
Kimseye eyvallahım yok..! Arkamdan söylenenlere karnım tok ;) ' Bakıyorum da piyasada bizi çekemeyen Çok

Çevrimiçi Yorgun Hayaller

• Tecrübeli Üye
  • Rep puanı: 16
  • Yorgun Hayaller...
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2010, 18:30:16 »
Trendy dergisi 13-19 Eylül 2010 Röportajı

Röportaj;

Aşık   değilim

"Hoşça kal" şarkısına klip çeken Emre Aydın'la albüm ve   özel hayatı hakkında konuştuk. Emre, şu anda aşık olmadığını   söyledi!

Albüm nasıl   gidiyor?
Güzel, "Afili Yalnızlık" tan daha iyi   gidiyor.

Bu albümün diğerlerine göre farkı ne   oldu?
Çok yeni olduğu için en sevdiğim albüm bu. İnsanın zevki zamanla   değişiyor.  Dolayısıyla o anda ne dinliyorsanız, dinleyici olarak neden   hoşlanıyorsanız ona yakın bir şey yapıyorsunuz. "6. Cadde" albümü daha teenage,   eğlenceli bir albümdü. "Afili Yalnızlık" ise "Kağıt Evler " ve "6. Cadde"   arasında bir yerde. Onda da teenage tınısı var yaşımla doğru orantılı olarak.   "Kağıt Evler" diğerlerine göre daha olgun bir albüm   oldu.

Röportajlarında hüzünlü şarkılar yazdığını söylüyorsun.   Mutluluğu anlatan bir şarkı yazamaz mısın?
Yazamaz mıyım bilmiyorum.   Yazarsam da çirkin olur. Çünkü o şarkıları dinleyici olarak   beğenmiyorum.

Çok mutlu olduğunda içinden şarkı dinlemek gelmiyor   mu?
Çok mutlu olduğumda değil de mesela kendimi enerjik hissettiğimde   Mavi Sakal'ın "Kan Kokusu" nu dinlerim.

Belki de şarkılarından dolayı   sessiz, sakin görünüyorsun. Hareketli şarkı ağırlıklı bir albümle dinleyicinin   şarkısına çıkmayacak mısın?
Hızlı şarkı da var   albümde.

Ama ağırlıklı olarak slow var...
Öyle bir plan yapmıyorum.   Oturuyorsunuz bir şey yazıyorsunuz, onu beğenirseniz albüme koyuyorsunuz.. Bende   şöyle bir şey oluyor; beğeniyorum, beğeniyorum, bir bakıyorum 8 tane çok yavaş   şarkı olmuş. Kendim bunalıyorum liste yaparken. Bu sefer 3-4 tane hareketli   şarkı koyuyorum. Yani hareketli veya sinirli bir albüm olsun demiyorsunuz.   Mesela 5 sene sonra çok zor bir ihtimal olsa da çok sert ve hareketli bir albüm   yapabilirim.

"Bu Yağmurlar" şarkısından esinlenerek hayattaki en değerli   varlığını sormak istiyorum...
Ailem. Anne şarkısı olarak   anlaşıldı o ama içinde anne geçen, anne sevgisini işaret eden bir şarkı.  Anne   şarkısı değil. O şarkı kişinin kendi kendine kurduğunu düşündüğü bir diyaloğu   anlatıyor.

Bir röportajında; "Annem üzülmesin diye yapmadığım şeyler var"   demişsin. Mesela nedir onlar?
Annem üzülmesin diye   üniversiteye gittim. Odada fazladan ders çalışıyor numarası yaptım. Ama bunların   haricinde özel şaşkınlık yaratabilecek bir hikayem   yok.

20 yıl sonrasını düşünürsen, hem iş, hem de özel hayatında hangi   konumda olmak istersin?
Özel hayatım hakkında bir şey   diyemem; çünkü özel hayatımla ilgili bir şey hayal etmiyorum. Hiçbir zaman da   etmedim.

Neden?
Bilmem.

Mesela bazı kişiler; "2   çocuğum, mutlu bir yuvam olsun" diye düşünür...
Yok hiç öyle düşünmedim. Öye   düşünceleriniz varsa ya bu işi seçerek yanlış yapmışsınızdır, ya da orada yanlış   şeyler üzerine hayal kuruyorsunuzdur. Ben hep; "Albüm yapayım, güzel şeyler   yapmaya çalışayım" diye düşündüm. 20 sene sonra muhtemelen özel hayatımda   değişiklik olmaz. Kariyer olarak da kendimi görmek istediğim bir nokta yok. Şu   var; geriye baktığım işlerin hiçbirinden pişmanlık duymamış olmayı isterim. Şu   ana kadar pişmanlığım yok.

Bu mesleği yapıyorsun diye hiç   evlenmeyecek misin?
Meslekle ilgisi yok. Evlenme   hayaliniz olmadığı için bu mesleği daha rahat yapabilirsiniz. Evliliğini gayet   güzel yürüten insanlar da var bu meslekte. Benim öyle gelecekte ilgili;   "Evleneyim, çocuğum olsun, bir yere gideyim, orada bir yuvam olsun" diye bir   hayalim yok. Hayallerim müzikal şeyler. Ama iki sene sonra konuşuyor oluruz, ben   o sırada aşık olmuş olurum birine, hafta sonra; "Evleniyorum" da   diyebilirim.

Şu an aşık değilsin o zaman...
Değilim.

İşte mi, aşkta mı daha   tutkulusundur?
İşte daha tutkuluyum.

Aşk adamı değilsen nasıl   sözleri yazıyorsun?
Aşk adamı dediğinde papyonlu   bir adam geliyor aklıma. Anlattığım şeyler de aşkın çok güzel olduğunu   bahsetmiyor zaten. Aşkı çekiştiren şarkılar   yazıyorum.

Ama yaşadığım şeyler aklına kazınmış ki onları   yazıyorsun.
O aşktan sonraki yaranın size söylettirdiği şeyler. Romantik aşk   şarkıları vardır ama o tip bir şey değil bu. Ben normal biriyim. Bir şürü    şapşallık yopıyor insan, onları da yapıyorum. Yapmadığım zaman da oluyor. Çok   aşırı tutkulu olduğum ve anlatabilceğim değişik bir hikayem yok. Benim bankada   çalışan insanla farkım; yaşadıklarımı şarkılarımda anlatmam olabilir. O kişi   arkadaşlarına anlatıyor. Ben arkadaşlarıma pek anlatmıyorum, çünkü   üşeniyorum.

Karşındaki insanın sana karşı nasıl olmasını   beklersin?
Anlayışlı olmasını beklerim. Dış görünüş olarak ise belirli bir   tipim yok. Önemli olan beraber bir şeyleri yapmaya çabalıyor   olmak.

Çekingen bir insan mısın?
Öyle mi görünüyorum   dışarıdan?

Evet olayların içinde değil de dışarıdan seyretmeyi seven biri   görünüyorsun...
Çok çekingen biri değilim. Hatta çekinilecek yerlerde çok   çekinmem. Mesela arkadaş grubuyla bir şeyler yapıyorsak herkesin çekindiği yerde   çekinmeyen genelde ben olurum. Ama çok sosyal, sürekli hareket halinde olan biri   de değilim.

Birine aşık olduğunda gidip ona söylemekte çekinir   misin?
Çekinmem. Standartım yok. Hiç kimsenin yoktur. Her kimse eski   ilişkileriyle ilgili bir şey sorsanız veya "A" bireyinin eski sevgililerine   bakın, herkes başka bir şey söyleyecektir. Yaşadığınız şey yaşadığınız zamana   göre, psikolojinize göre değiştiği için çok net bir şey   söyleyemiyorum.

Aşk için yaptığın en büyük   çılgınlık ne oldu bu zamana kadar?
Çılgınlık kelimesini çok   sevmiyorum. Bana Amerikan gençlik filmi kelimesi gibi geliyor. O yüzden yaptığım   şeyi çılgınlık olarak görmek de istemiyorum.

O zaman kendinde beklemediğin   bir şey?
Beklemediğim bir şey yapmadım ama mesela hiç cebimde para yokken,   yapabileceklerimin sınırı belliyken onu çok zorlayıp çok uzak yerlere gittim. O   ilişki için birçok şeyi zorladığım oldu. Ama, "Vay be nasıl yapmışım" diyeceğim   şeyler değil. Yaparken çok mutluydum ve   inanıyordum.

Kendinden en sevdiğin ve en sevmediğin yönlerin neler?
Düzensizliğimi sevmiyorum. Sevdiğim yönüm de; inandığım şeyde uğraşıyorum.

Hırslısın yani...
Çok hırslı değilim. Mesela;   "Şu kişinin albümü şöyle oldu. Bakalım bizimki öyle olacak mı" diye bir hırsım   yok. İnandığım şeyin peşinden gidebildiğim yere kadar   gidiyorum.

Konserlerinde yaşadığın en ilginç anı   nedir?
Şanlıurfa'da 6-7 yaşlarında bir çocuk var. Her konserime geliyor   ve konser öncesinde neredeysem beni buluyor. Ben onu kucağıma alıyorum,   seyircilerin arasına bırakıyorum ve orada eğleniyor. Artık bir daha ki sefer   gelmezse gözlerimiz onu arayacak.

Düet yapmak isteğin bir isim   var mı?
Düet yapmaktan keyif alacaeım birçok isim var. Ama yakın zamanda   öyle bir düşüncem yok.

Projelerin   neler?
İngilizce albüm çıkaracağız.

Ne zaman   çıkacak?
Kaydetmedik daha bilmiyorum. Bu biraz uzun süren bir aşama. Yurt   dışında single yaptık, o çıktı. ama Türkiye'de   çıkmadı.

Neden Türkiye'de çıkmadı?
Pazarı yok bu işin Türkiye'de.   Burada da çıktı ama oradan 1 yıl sonra. Albüm olunca burada da çıkar diye tahmin   ediyorum.

Emre   Aydın, "Kağıt Evler" albümünü diğerler albümlerine göre daha "olgun" olarak   tanımladı.

Not: Yazım hatası varsa affola, röportajı  dergiyi alamayan ve özellikle de yurt dışında oturan arkadaşlarımız için yazıyorum.

Çevrimdışı emrem ve büşra

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 2
  • ****büşraydın****
« Yanıtla #27 : 13 Eylül 2010, 19:37:22 »
aldım bile çok güzel röportaj olmuş :)
Hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben unutuyorum

Çevrimdışı sinemre_aydın

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 0
« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2010, 22:45:06 »
paylaşım için sağolun 2 dergideki röportajlarıda mükemmel
«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.S!n£mr€ @y>ın  .¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`

Çevrimdışı aslıhan evrim

• Tecrübeli Üye
  • Rep puanı: 21
  • kimse olmadı senin gibi hiç kimse olmadı emre'mm
« Yanıtla #29 : 14 Eylül 2010, 01:08:43 »
yeni gördüm hemen yarın trendy alacağım... ;D

emreaslı
seni benim yaşamımsın ea...