2008 Seventeen Dergisi Ekim Sayısı Emre Aydın.. >>>>>Nasıl gidiyor her şey?ea: Yoruldum.Çok çaldım çünkü.Bir de stresli bir iş.Albümle uğraşmam lazım.Vaktim olmadı konserler yüzünden.Fiziksel olarak değil de; ruhen yorgunum.
>>>>>Turne nasıl geçti?ea: Çok güzeldi.Beyaz ve Sertap Erener'le birlikteydik.Beyaz'la beraber bir performans yaptık.Beraber bir stand-up yapmadık tabii ki.10-15 dakika sınırları belli olan konuşmalar oldu aramızda diyelim.
>>>>>Hayranların senden yeni bir albüm bekliyordur artık.ea: Ufak ufak böyle istekler geliyor ama bir önceki albüm henüz tükenmiş değil. Satır aralarında hep söylemeye çalıştım geç gelebilir diye. Çıkınca iyi bir şey olacak ama. Hayranlarım daha ziyade konserler bekliyorlar.
>>>>>Konserlerde hiç yeni parça çınlattın mı?ea: Yok hayır.İnternet çağında olduğumuz için hemen ortalığa düşebilir. Bir bakmışsın konser kaydı diye dönüyor. YouTube’de…Gerçi artık YouTube’de yok ya…
>>>>>Son beş ayın nasıl geçti?ea: Turne başlı başına bir şey ve çok yoğun geçti zaten.. Onun dışında kayıtlarda geçti zamanım..
>>>>> Dinlenmeye vakit bulabildin mi?ea: Hiç! Kesinlikle bir tatil yapmam lazım. Hem de bu aralar yapmam gerek çünkü her şey hızlanacak. Sürekli konserler, konser olmadığı zamanlar röportajlar oluyor. Böyle bir problemim olduğu için yapamadım tatil. Bir de nereye gideceğim?
>>>>>Nasıl bir tatil hayal ediyorsun?ea: Fanta turnesinde işin eğlence kısmını yeterince yaşadım. Telefonumu kapatıp, işle ilgili hiçbir şey duymamak iyi gelir. İstanbul’dan uzaklaştıkça daha zorlaşıyor her şey.Sokakta yürümek de zorlaşıyor. Yanlış anlaşılmasın; öyle, ‘ insanlar üstüme çıkıyor, çok rahatsız oluyorum ‘ gibi bir durum değil de; kendimi şarj edemediğim için bir süre sonra normalde rahatsız etmeyen şeyler bile batmaya başlıyor.
>>>>>Son görüştüğümüzde üflemeli müzik aletlerini çalmaya uğraşıyordun. Nasıl gidiyor?ea: Onları en sonunda öğrendim. Bu albüm için onlarla ilgileniyordum. Hiçbir zaman ‘ Tamam ben bunu çalıyorum ‘ diyeceğim enstrümanlar olmuyor. İşime yarayacak kadarını hallettim. Hem daha modern olan, hem de doğuya yakın bir albüm olacak. Beş altı şarkı yaptık ve her şey kafamdaki gibi gidiyor. Ama ilerleyen zamanlarda altından kalkamayacağımı düşünecek olursam; hemen vazgeçebilirim.
>>>>>İlerleyen günlerde neler olacak? Planların nedir?ea: Bir aksilik olmazsa, ocak ya da şubat gibi albüm çıkacak herhalde. Artık yeni bir şeyler çıkması lazım.
>>>>>Seni en çok üzecek olay?Yakınlarımdan birini kaybetmek.
>>>>>Nerede yaşamak isterdin?Türkiye’de.
>>>>>Yaşayabileceğin en mutlu an?Çok geyik gibi gelebilir ama mesela topluca bir yere gidiliyor ve ben yeterince şımarmadıysam, izlemeyi tercih ediyorum.Oynamayan ve duran adamlar olu ya, öyle değilimdir de…Genelde Gripin’le eğlenmeye gidiyoruz. Onlar da sonsuz şımarırlar. Bir anket sorusuna böyle bir cevap vermez olmaz tabi bu arada (gülüyor). Onlar çok güzel eğleniyorlar. Sevdiğim insanların gerekten mutlu olduklarını görmek de beni mutlu ediyor.
>>>>>Hangi hataları hoşgörüyle karşılayabilirsin?İçinde art niyet olmayanları.
>>>>>En sevdiğin erkek karakter?Superman.(gülüyor)
>>>>>En sevdiğin kadın karakter?Annem
>>>>>Tarihteki favori kahramanın?Bütün baskılara rağmen, tarihin akışını değiştirebilmiş herkes.
>>>>>En sevdiğin ressam?Yok öyle bir şey.
>>>>>En sevdiğin müzisyen?En yaratıcı bulduğum müzisyen Placebo grubundan Stefan Olsdal. Şu anda herkesin yaptığı şeyleri o çok önce yapmıştı.
>>>>>Bir kadında en beğendiğin özellik?‘Dış görünüşü önemli değildir.’ Gibi garip cevaplar vermek istemiyorum ama oturup, konuşulabilir.
>>>>>En sevdiğin erdem?Onur.
>>>>>Yapmaktan en mutlu olduğun iş?Müzik.
>>>>>Kimin yerinde olmak isterdin?Kendim.
>>>>>Kendinde gördüğün en temek eksiklik?Kendimi pazarlayamamak. Ticari olarak bakacak olursak, bu bir eksikliktir. Onun dışında bakacak olursak, dağınığım.(gülüyor)
işte resimler [ net değil ama ]