Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın / Aralık 2010 Röportajları  ( 6356 Okunma )

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
  • Rep puanı: 239
  • Müzik eğer aşkın gıdasıysa, durmadan çalsın...
    • hale uysal
Emre Aydın / Aralık 2010 Röportajları
« : 27 Kasım 2010, 03:43:13 »
Emre Aydın'ın Aralık ayına ait röportajlarını bu konuda paylaşalım...

Go Girl Dergisi'nde röportaj mevcuttur.

Emre Aydın’a Fena Alıştık!

Emre Aydın’a öyle bir alıştık ki, onu birkaç gün dinlemesek veya kliplerini izlemesek hemen özlüyor, ne yaptığını merak ediyoruz. Bu yüzden, tam da yoğun temposu içinde kaybolmuşken onu bulduk ve küçük bir sohbet molası verdik. Seni de kulak misafiri edelim istedik!

Şu sıralar neler yapıyorsun?
İngilizce albümün kayıtlarına başladık. Eğer konserim yoksa, hemen hemen bütün zamanımı kayıtla ve şarkı yazmakla geçiriyorum.

Önümüzdeki günlerde bizim için hazırladığın bir sürpriz var mı?
2-3 ay içerisinde İngilizce albüm gelebilir! Türkçe albüm de seneye ekim ayı gibi çıkar diye düşünüyoruz. Tam tarih vermek çok doğru olmuyor. Çünkü bir detay, albüm çıkışını ileri bir tarihe atabiliyor.

Yılbaşı için plan yaptın mı?
Yılbaşı için plan yapamıyorum. Çok büyük ihtimalle yeni yıla sahnede gireceğim. Böyle olması işime de geliyor aslında, kutlamayı pek sevmem öyle günleri... :)

Unutamadığın bir yılbaşı anın var mı?
Üniversite yıllarında arkadaşlarımın düzenlediği partiye gideceğime söz verip evdeki koltukla uyuyakalmam dışında pek bir anım yok. :) Ben evde çok eğlendim; onlar ne yaptılar, bilemiyorum. :)

Noel Baba olsaydın kime, ne hediye verirdin?
İstanbul'daki bütün sokak hayvanlarını ağırlayabilecek bir barınak hediye ederdim İstanbul'a!

Peki, ya kendine?
Biraz mola alsam fena olmazdı.

2011'de asla yapmayacağın 3 şey ne?
2011'de de uçak kullanmayı, Avrasya Maratonu'na katılmayı ve Borat filmini izlemeyi planlamıyorum! :)

Yakın zamanda kendinde bir yenilik yaptın ve dizide rol aldın! "Ezel" dizisinde oynamak sana ne hissettirdi? Çekimler sırasında heyecanlandın mı?
Pek heyecanlanmadım. Haluk Bilginer'le aynı sahnede rol almak benim için çok özel bir anı oldu. "Ezel" ekibi çok sıcak... Onların sayesinde kendimi daha rahat hissettim.

Çekim sırasında zorlandığın anlar oldu mu?
Haluk Bilginer'e "Kenan abi" demekte zorlandım. "Haluk abi" deyip durdum. :)

Bir daha başka bir dizide, ya da filmde yer almak ister misin?
Öyle bir planım veya isteğim yok. Ama eğer bunun gibi güzel bir proje olursa neden olmasın?...

Kendine örnek aldığın ve çok sevdiğin oyuncular var mı?
Örnek aldığım kimse yok. Çünkü oyunculuk hayalim yok. Oyuncu olarak Samuel Jackson'ı çok severim.

Sürekli takip ettiğin diziler var mı peki?
"Fringe"i takip ediyorum.

Hayatının filmi hangisi?
"Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak".

Emre Aydın şarkıları deyince aklımıza aşk geliyor. Biraz da aşktan bahsedelim... Şu anda aşık mısın?
Değilim! :)

Dünyada bir yerlerde bir ruh eşin olduğuna inanıyor musun? Bulacağını düşünüyor musun, yoksa buldun mu? :)
İnanmıyorum. Belki ileride kısa bir dönem kendimi bir ruh eşim olduğuna ve onu bulduğuma inandırabilirim. Aşık olmak dedikleri şey bu... Sonra uyanıyorsun, maalesef.

Nasıl bir aşıksın? Aşırı duygusal birinden sıkılır mısın?
Değişiyor... Beni çok fazla yoran biri hayatımda olsun istemem. Zaten çok yoruluyorum.

"Hoşça kal" demek zor mudur senin için?
Her koşulda zordur, ama demem gereken anlarda hiç tereddüt etmedim...

Birine veda ettiğinde arkanı dönüp bakar mısın, yoksa o kişiyi sonsuza dek görmez misin?
Bakmıyorum. Dünden parçalar toplayarak hayata devam edilemiyor...

Ayrılık sancısı senin için ne kadar sürer? Daha çabuk atlatmak için neler yaparsın?
Süresi değişiyor. Ama unutmak için özel bir yöntemim yok.

Sevdiğin kişinin karşısında ağladın mı hiç?
Ağladım. Aşkta gereksiz gurur yapmamaya çalışırım.

İlişkide tartışmayı sever misin? Yoksa gerçekten susmaya alışkın mısın? :)
Çok sevmem, ama tartışmadığım oldu mu diye düşünüyorum şimdi... Hayır, olmadı sanırım. :)

Sevgilinden en çok ne duymak isterdin?
Doğruları...

Sence biz kızlar ilişkide hangi hataları yapıyoruz?
Herkes hata yapıyor elbette. Ama öyle bir genelleme yapmam yanlış olur.

Kendinde sorun olarak gördüğün ve bir türlü vazgeçemediğin bir huyun var mı?
Daha düzenli olsam, örneğin... Sanırım her şey daha kolay olurdu. :)

Özel günleri aklında tutar mısın?
Pek tutamıyorum. Ama bu karşımdaki kişiye değer vermediğim anlamına gelmiyor. Takvim takip etme huyum yoktur. Bilgisayarda bir takvim olmasa hepten kaçırırdım ipin ucunu. :)

O mu, bu mu?

Sevgi mi, aşk mı? Sevgi
Keder mi, neşe mi? Neşe
Aydınlık mı, karanlık mı? Aydınlık
Issız mı, kalabalık mı? Issız
Gece mi, gündüz mü? Gündüz
Kolay mı, zor mu? Zor
Kış mı, yaz mı? Yaz
Başlangıç mı, bitiş mi? Başlangıç
Bekar mı, evli mi? Bekar
Bağımsızlık mı, tutsaklık mı? Bağımsızlık
Cesur mu, çekingen mi? Cesur

Kalbimde ruhunu duymak istiyorum

Gözümde gözünü görmek istiyorum

Çevrimdışı tucea

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 41
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2010, 20:10:05 »

****ALINTIDIR*****

Çevrimdışı sadec'ea'

• Yönetici
  • Rep puanı: 237
  • Benim hala umudum var.
    • Emre Aydın
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2010, 01:39:50 »
Ayrıca Bluejean'da Emre Aydın 2011 takvimi var. ;)

ps: Bu ay öğrenciler yine battı. :P
"Acaba neden: daha güçlü yol bulamaman
Savaşmak için zaman denen kanlı zalimle?"

"Gönlüne bel bağlama gönlümü yok edersen,
Geri almak yok diye onu verdin bana sen."
   (Shakespeare)

Şu kışı geçirsem, söz daha güzeliz baharda..

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2010, 02:18:32 »
Dergileri alacağım mutlaka. =) Bugün bakacağım, umarım bulurum hemen. :)
Cosmo Girl dergisinin kapağında ne tatlı çıkmış öyle. Tutuldum resmen. =)

Blue Jean dergisinde ise Emre Aydın'lı 2011 takvimi bulunuyor:

Çevrimdışı matrockfenerli

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 27
  • ....."Soğuk Odalar".....
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2010, 17:24:33 »
Ayrıca Bluejean'da Emre Aydın 2011 takvimi var. ;)

ps: Bu ay öğrenciler yine battı. :P

battıki ki battık =)

???6õzümdë 6özünü 6örmek iš+iyorum???

Çevrimdışı Freya~

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 49
  • Bomboş hayatt..
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2010, 18:27:05 »
Dergileri alacağım mutlaka. =) Bugün bakacağım, umarım bulurum hemen. :)
Cosmo Girl dergisinin kapağında ne tatlı çıkmış öyle. Tutuldum resmen. =)

Blue Jean dergisinde ise Emre Aydın'lı 2011 takvimi bulunuyor:

yaaaa bende istiyorum.. niye hafta sonu değil ki offff =( ya çok güzel cosmo girl deki de mutlaka almam lazım =)
öLümü bekleyen bi hastaya Söz ver öLmeyeceksin demek gibiYdi, üzülmeyeceksin söz ver demek..

Çevrimdışı #bsræmre.♥

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 0
  • ♥ ємяєαу∂ıη ♥ Herşeysensin.
    • http://aslienver.forumj.net/
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2010, 23:39:46 »
Harikalar..
Hiçbiri kaçmaaz  :)
Kesinlikle almalıyım.. :)
Teşekkürler.

Dünya bir yana , sen bir yana. ♥

Çevrimdışı ·haleuysal·

• Yönetici
    • hale uysal
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2010, 04:20:43 »
Cosmo Girl Dergisi

Röportaj sayfaları:

http://img163.imageshack.us/img163/6135/emreaydn01.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/9386/emreaydn02.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/8186/eeeeiz.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/4922/emreaydn05.jpg

Dizi dizi inci
EMRE AYDIN
birinci

Ezel’de, ‘Kavak Yelleri’nde, Emre Aydın şarkıları her yerde! Sahnelerin ve ekranların ardından Emre’miz, şimdi de CG sayfalarında. Hem de çok özel!

COSMOGIRL: İngilizce albüm hazırlıkları içerisindesin. Albümün ne zaman çıkacak?
EMRE AYDIN:
Şu an kesin bir tarih yok. Hala çalışmalar içerisindeyiz. Sürekli yurt dışına gidip geliyorum. Biliyorsunuz, çok ince eleyip sık dokuyan biriyim. Her şey çok güzel olsun istiyorum. Bu yüzden şu an, kesin bir tarih veremiyorum.

C.G.: Emre’nin hayatında şu sıralar neler oluyor?
E.A.: Özel hayatımda öyle büyük bir gelişme yok. Kedilerim var, evde onlarla vakit geçiriyorum.

C.G.: Kaç kedin var?
E.A.: 2 tane.

C.G.: ‘Ezel’de oynadın. Bu nasıl oldu? Şaşırttın bizi!
E.A.: Haluk Bilginer’in ismini duyunca hiç düşünmedim ve kabul ettim. Çünkü çok sevdiğim bir oyuncudur. Cansu Dere ve Haluk Bilginer’le birlikte küçük bir bölüm oynadım.

C.G.: Baya oyunculuk yaptın?
E.A.: Yok, hiç de öyle değil. Hatta gittiğimde önce herkesten özür diledim. “Benim yüzümden sahneleri birkaç kez fazla çekeceksiniz, şimdiden kusura bakmayın” dedim.

C.G.: Çok tekrar yaptınız mı?
E.A.: Hayır, neyse ki! Benimde limitlerim belli zaten, kimse çok zorlamadı.

C.G.: ‘Hoşça kal’ şarkın da ‘Kavak Yelleri’ndeydi?
E.A.: Evet şarkım bir hafta içerisinde iki dizide yer aldı. Ne yaptıysa şarkı yaptı, ben bir şey yapmadım.

YENİ YIL
C.G.: Yeni yıl geliyor. Bir sonraki sene neler olacak diye merak ediyor musun?
E.A.:
Takvim, insanların yaptığı bir şey! Özel günlerin, özel olacağına insanlar karar verdikleri için çok fazla heyecanım olmuyor. Zaten her yılbaşında sahnede oluyorum.

C.G.: Yılbaşı hediyeleri geliyor mu?
E.A.:
Geliyor, hem de çok. Galiba seninle yaptığımız bir röportajda, çocukluğumdan aklımda kaldığı için bir hediyeyi söylemiştim: 'tren'! O yıl bir sürü oyuncak tren yolladılar bana. Şu anda evimde lokomotiflerim var.

EZEL'DEN BERİ
C.G.: Ezel'den beri hayatında değişmeyen şeyler neler?
E.A.:
Şarkı yazma hevesim ve çok beğendiğim bir şarkıyı günlerce dinleme durumum, hiç değişmedi. Güzel şiirler, şarkılar ve filmlerle karşılaştığımda hissettiğim şeyler aynı. Bu duyguları kaybedersem zaten, işi bırakırım. O heyecanı duyamazsanız, müzisyen olmanın bir anlamı yok. Arkadaşlarım, ailem hep hayatımda.

C.G.: Gittiğin mekanlar...
E.A.:
Eskiden çok geziyormuşum, özellikle İzmir'de; ama artık neredeyse hiç dışarı çıkmıyorum. İki yakanın da sahil taraflarında vakit geçirmeyi çok seviyorum. Deniz kenarında kahve içmenin keyfine diyecek yok. Ama uzun zamandır yapamıyorum. Çıkarsam, yanımda arkadaşlarım olsun istiyorum ve tabii şapka takıyorum.

C.G.: Ezel'den beri değişmeyen alışkanlıkların neler?
E.A.: Dağınıklığım duruyor. Öyle olmasaydım, çok daha kolay yürürdü işler. Sabah kalkar kalkmaz kahve içiyorum, kahvaltı etmiyorum, neredeyse günde bir öğün yemek yiyorum.  Bunların hepsi hala aynen devam ediyor.

BAŞINDA 'KAVAK YELLERİ'
C.G.: Bazen kendini hala 18 yaşında gibi hissettiğin oluyor mu?
E.A.:
Yeni bir şarkı yaptığımda kendimi öyle hissediyorum. Özellikle küçük konserlerde hala üniversitedeymişim gibi heyecanlanıyorum. Bir de aşık olduğumda, kendimi 18 değil 5 yaşında gibi hissediyorum. Ama maalesef o artık çok sık yaşadığım bir duygu olamıyor.

C.G.: Neden?
E.A.:
O kadar çok kırılıyorsunuz ki her seferinde daha az sevinip daha az üzülüyorsunuz.  Yaşadığınız şeyleri de hiçbir zaman unutmuyorsunuz. Sadece üzerini örtüyorsunuz. 18 yaşındayken olduğunuz gibi olmuyor.

C.G.: Hala küçük bir erkek çocuğu gibi yaramazlıklar yaptığın oluyor mu?
E.A.:
En çok menajerim Fadıl Dinçer'le uğraşıyorum ve ona şakalar yapıyorum.

C.G.: En son ne zaman kendini gerçekten çok mutlu hissetin?
E.A.:
'Düdük' isminde bir kedim var. Çok küçük; çünkü cinsi öyle, hiç büyümüyor. Çalışırken onu odaya almıyorum. Klavyenin üzerine çıkıyor, hopluyor, zıplıyor ve dikkatimi dağıtıyor. İçeri almayınca da küsüyor. Geçen gün kapıyı açtım. O kadar sevindi ki! 5 dakika oturdum, onu izledim çok mutlu oldum.

'ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'
C.G.: Hayatında zamanla değişen şeyler neler?
E.A.:
Hala tüm arkadaşlarımla görüşüyorum. Yeme alışkanlıklarım aynı…

C.G.: Giyim tarzın?
E.A.:
İşte, o değişti. Daha doğrusu beni giydirdiler. :)

C.G.: Böyle bir faktör olmasaydı, şu an nasıl giyiniyor olurdun?
E.A.:
Yine kendime bakardım herhalde canım. :) Zaten ilk konserimden sonra, "Ben en iyisi, başkaları neler yapıyor diye bakınayım" dedim. :)

C.G.: Zaman ilerledikçe kendinde yeni şeyler keşfediyor musun?
E.A.:
İngilizce şarkı sözü yazabildiğimi keşfettim.

C.G.: Aradan 20 yıl geçti diyelim, kendini nerede görüyorsun? Evlendin mi, çocukların var mı? Başka kediler aldın mı?
E.A.:
Yok, kedi almam! :) Bu konu, bir haftadır düşündüğüm bir şey. Geçenlerde bir konserdeyiz, sahnede aklıma geldi. Gitarcım Emrah'a söyledim ve bana bakıp güldü. Bu çok uzun süre yapılabilecek bir iş değil bence. 50 yaşıma kadar yaşarsam, yapmak istediklerimi yapmış ve kendime bazı şeyleri kanıtlamış olursam, bu işi bırakabileceğimi düşünüyorum.

C.G.: O zaman gelince, bir ailen olacak mı?
E.A.:
Olabilir. Hatta evlenmiş, aile kurmuş, bir kafe açmış olabilirim. Oturup kitap okurum.

'GENİŞ AİLE'Yİ SEVİYOR
C.G.: Erkek kardeşin var. O neler yapıyor, bu aralar?
E.A.:
Ankara'da bilişim okuyor. Sık sık görüşüyoruz ve hala bazen çocuk gibi inatlaşıyoruz. :) Play Station oynuyoruz. Geçenlerde beni yendi hala onu söylüyor. :)

C.G.: Ailenin senin için en büyük dileği ne?
E.A.:
Annem, herkes kadar duygusaldır ama iş konusunda beni profesyonelce destekler. Hatta 'Bu Yağmurlar'da herkes, 'annem için' dediğim bölümü sordu. Ama annem bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. Şarkının tonlarıyla daha çok ilgilendi. :) Babam da, annem de işimde iyi olmamı diliyorlar.

C.G.: Kalabalık aileleri seviyor musun?
E.A.:
Babamlar 10 kardeş. Bir kere oturup saymıştık, birinci dereceden 100'den fazla kuzenim var. Ama ben çok kalabalık bir ailede yetişmedim. Çekirdek aileydik, o yüzden o durumu pek bilmiyorum. Bayramlarda nadir de olsa toplanıldığında, hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum, hatta bu durum çok hoşuma gidiyor.

C.G.: Sence iyi bir baba olur musun?
E.A.:
İyi eş olup olmayacağımı bilmiyorum ama iyi baba olurum. Umarım, iyi baba olmak için evlenmem.

BUNLAR 'UNUTULMAZ'
C.G.: Kariyerin boyunca asla unutamayacağın anlar neler?
E.A.:
'Sing Your Song Yarışması'nı kazandığımız günü, 'Afili Yalnızlık'ın çıktığı zamanları, ilk kalabalık konserimizi unutamam. Aldığım ödüller, özellikle de MTV Ödülü, hiç aklımdan çıkmayacak.

C.G.: Bir hayranının sana söylediği ve hiç unutmadığın bir cümle...
E.A.:
Hayranım değildi ama şöyle bir şey var; belediye konserlerinden sonra arabaya gitmek, baya olaylı oluyor. Arabaya biniyorsun ve insanlar camlara vuruyorlar. Yine bir konser sonrası, adamın biri, "Bu ne ya, sanki Paris Hilton geçiyor" dedi. Adamın, 'ünlü ve değerli insan' kriteri karşısında, biz bütün ekip olarak çok eğlendik, hala da bunu konuşuyoruz.

'AŞK VE CEZA'
C.G.: Aşık olduğunda kendini biraz huzursuz hisseder misin?
E.A.:
Komple huzursuz hissederim. Sebebini hiç bilmiyorum. Kaybetme korkusu, normalde hiç takmayacağın şeyleri 30 kere düşünmek, "yanlış anlar mı, anlamaz mı" paranoyası, full huzursuzluktur. Aşkın kendi zaten rahat bir şey değildir.

C.G.: Kıskanılmaktan hoşlanıyor musun?
E.A.:
Hiç hoşlanmıyorum çünkü kıskanılacak bir şey yapmıyorum. Televizyon röportajımın bile kıskanıldığı oldu ve böyle şeylere hiç dayanamıyorum. Çünkü eğer bir kişiyle birlikteysem, o yanlış yapmayacağım kadar değerlidir benim için.

C.G.: Ayrıldıktan sonraki haftayı nasıl geçirirsin?
E.A.:
İlk haftayı güzel geçiriyorum; çünkü genelde kızgın ve dolmuş oluyorum,"oh be" diyorum. Ondan sonra birden vuruyor.

EMRE'NİN 'KÜÇÜK SIRLAR'I
C.G.: Ağzın sıkı mıdır?
E.A.:
Evet, öyledir.

C.G.: Başkalarına kendi sırlarını anlatır mısın?
E.A.:
Hayır, kendimden pek bahsetmem. Çok sırrım olmuyor aslında.

C.G.: Anlattığın için olabilir mi?
E.A.:
Doğru, anlattığım için sırrım yok galiba evet. :) Saklamaya değer de bir şeyim olmuyor zaten. Başkasının sırrını anlatmam; çünkü arkasından konuşmak hiç güzel bir şey değil. Zaten unutuyorum.

C.G.: Bize yakın çevrendekilerin dışında kimsenin bilmediği bir sırrını söyler misin?
E.A.:
İnsanlar hakkındaki kararımı ilk 7 saniye içerisinde veririm.

C.G.: Evrenin bir sırrını çözebilme şansın olsaydı, neyin cevabını bilmek isterdin?
E.A.:
Doğmadan önce nerede olduğumuzun cevabını almak isterdim.

Çevrimdışı ea_fts

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 12
  • ''Olacaklar sensiz olsun'' . !
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2010, 08:19:00 »
Güzel bir röpörtaj olmuş.Fotoğraflarda okunmuyordu.Paylaşım için teşekkürler... :] bravo
''Bitmez sandığım şey en önce bitti yani kaybettim seni elimle koymuş gibi''

Ne kadar istemiştim ...
Nelerden vazgeçmiştim ....
Bi'şey olmak için hayatında ''senin'' .

Çevrimdışı yonca_ea21

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 1
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2010, 19:56:03 »
süper bir röportaj olmuş
fotoğraflar da harikaaa... ;D