Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın - Aralık 2008 Röportajları  ( 20827 Okunma )

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ea.Afili_Yalnızlık

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 3
  • Ne Mutlu EMREkolikim diyene!
Emre Aydın - Aralık 2008 Röportajları
« Yanıtla #20 : 07 Aralık 2008, 13:33:18 »
@seray: sen yurtdisinda yasamiyormusun? bu dergileri nereden buluyorsun? ben burada hicbir Türk dergisi bulamıyorum:(
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür!!!

RockLa KaL, Mutlu KaL!
(....\............../....)
.\....\........... /..../
..\....\........../..../
...\..../´¯. |.¯`\.../
.../... |.....|.. (_|¯¯ \
...|....|.....|._.\...\.. \
...|.....|´¯.|.. .|../... |
....\......¯....¯....... /

Çevrimdışı yyaress

• Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 4
    • Emre Aydın
« Yanıtla #21 : 07 Aralık 2008, 13:33:29 »
Arkadaşlar Emre Aydın'ın OK ! dergisinde röportajı bulunmaktadır.

Buradan bakabilirsiniz; http://www.okdergi.com.tr/icindekiler,47@3500.html

Derginin Fiyatı 3 YTL.

Çevrimdışı GєCekaяaηLığı

• кαyBσℓuѕ'ℓαя∂α
  • Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 77
  • [каτŁаимίѕ ѕаγfа υсŁаяίиđа каŁđί gυѕєŁ ѕσźŁєя]
    • . .HaЧaLPeяesT. .
« Yanıtla #22 : 07 Aralık 2008, 13:34:47 »
sagol seraycım alalım bakalım daha ilk alacagım bu dergiyi...

Çevrimdışı yyaress

• Moderatör Adayı
    • Emre Aydın
« Yanıtla #23 : 07 Aralık 2008, 13:43:45 »
@seray: sen yurtdisinda yasamiyormusun? bu dergileri nereden buluyorsun? ben burada hicbi türk dergisi bulamiyorum:(

Bulamıyorum Serap internetten aratıp söylüyorum... =)

Dergilerin kapakları falan zaten önceden sitelerine ekleniyor...

Çevrimdışı ea.Afili_Yalnızlık

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 3
  • Ne Mutlu EMREkolikim diyene!
« Yanıtla #24 : 07 Aralık 2008, 14:31:48 »
ha öylemi? :)bende hayret ediyordum.
pekde hamaratsin.demekki sürekli bütün dergilerin sitelerinde emre abimizin hakkinda ne varsa ariyorsun :) masallah;)

burada senin cok emegin gecti...hersey icin coooooooooooook tesekkurler canım:)
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür!!!

RockLa KaL, Mutlu KaL!
(....\............../....)
.\....\........... /..../
..\....\........../..../
...\..../´¯. |.¯`\.../
.../... |.....|.. (_|¯¯ \
...|....|.....|._.\...\.. \
...|.....|´¯.|.. .|../... |
....\......¯....¯....... /

Çevrimdışı yyaress

• Moderatör Adayı
    • Emre Aydın
« Yanıtla #25 : 07 Aralık 2008, 14:33:24 »
Ne demek Serap görevim =)

Seni iyiki tanımışım.

Youtube' a girip mesajlarına da bir bak istersen :)

Neyse daha fazla konudan çıkmayalım...

Herşey için sağol....

Çevrimdışı |Yusuf Torun| (:

• Yeni Üye
  • *
  • Rep puanı: 0
  • ||Cem Bahtiyar|| <3
« Yanıtla #26 : 08 Aralık 2008, 05:59:15 »
Alınması gereken dergilerden sadece birtanesi ;)
Kanki...<3

Çevrimdışı minemre

• .Kısıtlı özgürlük.
  • Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 78
  • minemre
    • Emre Aydın
« Yanıtla #27 : 08 Aralık 2008, 05:59:40 »
Teşekkürler seray..bugün alabilirsem alacağım...

Çevrimdışı yyaress

• Moderatör Adayı
    • Emre Aydın
« Yanıtla #28 : 08 Aralık 2008, 07:07:08 »
Önlenemeyen Bir Başarı Fırtınası…

Geçtiğimiz günlerde MTV Avrupa Müzik Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları ödülleriyle taçlandıran MTV’nin bu seneki kazananları arasında Türkiye’yi temsil eden tanıdık bir yüz vardı.

'Avrupa’nın En Sevilen Sanatçısı' kategorisinde Türk rakiplerini eleyerek dünyaca ünlü sanatçılarla yarışmaya hak kazanan Emre Aydın yapılan oylama sonucu ilk 5 sanatçı arasında yer aldı.6 kasım gecesi ise büyük bir başarıya imza attı.Avrupa’nın En Sevilen Sanatçısı ünvanını kazanarak bu güzel ödülün sahibi olan sanatçımız ödül töreninde öncelikle Mtv Türkiye’ye ve daha sonra da kendine destek veren herkese teşekkür etmeyi unutmadı.

Kişiliği ve şarkılarıyla küçük , büyük herkesin gönlünü fethetmeyi başaran Emre Aydın’ın yakın takipcisi olarak sanat hayatını mercek altına aldım ve böylelikle başarı öyküsüne bir kez daha tanıklık etmiş oldum.

2 yıl önce çıkarttığı ilk albümü olan "Afili Yalnızlık" ile müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan Emre Aydın daha ‘Yeni’ sıfatını sindirememişken birçok başarıya imza attı.Genç müzisyen ilk profesyonel anlamda başarısını 2002 yılında Onur Ela ile kurduğu 6.Cadde grubu ile yakaladı.Grup Sing Your Song beste yarışmasına "Dönersen" isimli parçalarıyla katılıp Türkiye 1.si oldu. 6.Cadde daha sonra Onur Ela’nın gruptan ayrılmasıyla dağıldı.Bu olayın üzerine tek tabanca olarak müzik yaşMESAJI OKUMA VE SİL devam etme kararı alan Emre Aydın solo kariyerine 2006 yılında çıkarttığı albümü ile başlamış oldu.Bu albüm ile 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' , 'En İyi Erkek Sanatçı' ve 'En İyi Albüm' ödülleri başta olmak üzere birçok medya kuruluşundan ödüller aldı.Dur durak bilmeyen başarılı şarkıcı 2 yılda ülkemizin ses sitemi kurulabilen her yerinde 200’e yakın konser verdi.Çoğu sanatçının gidemediği şehirlere bile giden Emre Aydın, kendi resmi sitesi olan Resmi Site adresindeki üye sayısının 125 bini aşmasından da anlaşıldığı gibi büyük bir hayran kitlesine kavuştu.Hayranlarıyla(Yani ben ve benim gibi insanlarla) bu site üzerinden iletişim kuran Emre Aydın sık sık siteyi ziyaret ederek hayranlarının kendi hakkında görüşlerini okuyor.Hayranlarının kendi öz ağabeyleriymiş gibi benimsediği Emre Aydın şuan Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en iyi fan kulüplerinden birine sahip olduğunu oylama sonucunda aldığı 'Avrupa’nın En Sevilen Sanatçısı' ödülü ile kanıtladı.Sitesinde ödülü almadan önce hayranlarına yazdığı bir mesajında da bunu “Mtv oylamasında birinci olsak da ben Avrupa’nın en sevilen sanatçısı değilim.Ama biliyorum ki; bu yarışmanın sonucu ne olursa olsun,Avrupa’nın en iyi fan kulüplerinden birine sahibim.” şeklinde açıkca dile getirdi.Oylama sürecini yakından takip edenler zaten ne demek istediğimi anlamışlardır.Fakat özetlemek gerekirse bu büyük ödülün önemini ve ülke temsili gibi bir konunun hassasiyetini kavramış ,yeri geldiğinde uykusundan ödün vererek , yeri geldiğinde yemek yemeği bile unutarak canla başla çalışıp organize olmuş bir fan kulübe sahip.Bu organize halin ve fan kulüp sitesindeki samimi ortamın sadece bu oylama için geçerli şeyler olmadığını fanların oluşturdukları şehir temsilcilikleri ve bu şehir temsilciliklerinin yaptığı aktiviteler ,buluşmalardan da  anlayabiliyoruz.Her türlü konser, imza günü ve geride bıraktığımız MTV gibi oylamalarda Emre Aydın’ı yalnız bırakmayan fan kulüp sanatçıyı , nineler ve dedeler olduklarında bile desteklemeye kararlı…Bu kocaman aileyi hiçbir zaman unutmayan ve her fırsatta teşekkürlerini ve selamlarını ileten Emre Aydın’ı başarılarından dolayı kutluyor ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiği için onunla gurur duyuyoruz…

Trendy - Serbest Kürsü bölümüne yazılmış olan bir yazıdır...

Daha nice başarılara... =)

Çevrimdışı GєCekaяaηLığı

• кαyBσℓuѕ'ℓαя∂α
  • Moderatör Adayı
  • Rep puanı: 77
  • [каτŁаимίѕ ѕаγfа υсŁаяίиđа каŁđί gυѕєŁ ѕσźŁєя]
    • . .HaЧaLPeяesT. .
« Yanıtla #29 : 08 Aralık 2008, 07:26:57 »
daha nice basarılara emrem[z] (=
güzel bir yazıymıs
sagoL seraycım...