Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın Hakkındaki Düşünceleriniz...  ( 29054 Okunma )

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinemea

• Yeni Üye
  • *
  • Rep puanı: 0
Emre Aydın Hakkındaki Düşünceleriniz...
« Yanıtla #580 : 02 Eylül 2011, 21:05:23 »
emre aydın tatlılığı yakışıklılığı karizması ve sesiyle mükemmel bir insan...

Çevrimdışı kev_ser

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #581 : 12 Eylül 2011, 10:33:17 »
ya oo aklımdan ve kalbimden çıkmıyor herşeyiyle 10 100 1000 100000000 yanii hayatımda onun kadar tatlı biri görmemiştim ama şimdi var ve Emre  :]  ;)

Çevrimdışı pirences xp

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #582 : 13 Eylül 2011, 23:27:33 »
çok duygusal xD

Çevrimdışı 'ea' ae 'ea' ae :))

• Acemi Üye
  • **
« Yanıtla #583 : 15 Eylül 2011, 18:01:07 »
emre aydınnnn :)) hayallerimdeki insan o benimmm <3 onu öyle çok seviyorum kiii  :)   :) hophop ne bileyim üzülünce sevinince aglarken gülerken hep onun sarkıları var hayatımdaaa  :W sevgilimin kıskanacagı kadar çok seviyorum onuuuuu

emre aydını anlatmaya kelimeler yetmez kii...  :) çok ama çooooookkk iyi bi insan o , muhtesem bir gülüşü , tertemiz bir kalbi, en az kalbi kadar temiz bakan gözleriyle muhtesem bir insan o <3
ben ölseydim o belki aglardı; ama o aglasaydı ben.. ölürdüm!
                         <3 ea <3

Çevrimdışı ea.ctmk

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 2
  • EmreAydın || EmrahAlpat
« Yanıtla #584 : 17 Eylül 2011, 22:57:06 »
Ben çok özledim ama onu...
Kaç gün oldu görmeyeli, kaç gün oldu onu canlı canlı dinlemeyeli, Kaç gün oldu o gülüşü görmeyeli...
Ve kaç gün daha özleyeceğim onu? Birine bağlanmak, hem de böylesine?
İmza gününde o yüzünü güldüren cümlemdi "Sen seni sevmenin ne demek olduğunu biliyor musun?" Heh işte şimdi de "Sen seni özlemenin ne demek olduğunu bilemezsin." modundayım Emre'ye karşı.
Böyle biri işte Emre benim için. Bazen çok sevilesi, bazen çok özlenilesi bazen de kızılası. 
"Yine kendi kendime sormadan duramadım. Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım" mısralarının karşılığı, "Sensiz Olmaz"ın anlamı. Öyle işte, özledim ya duygusala bağlatan insan o! Ben ki gülmeyi çok seven biriyim, o ki beni özlemiyle ağlatan..

Altın çağını yaşıyor bana göre şu anda Emre. Yeni albümle zirve yapar, daha sonrası meçhul.
"düşersem beni tutmak için uzanacak ellerin varlığını bilmek,bir hayalin peşinde koşarken arkamdaki binlerce insanın nefesini hep hissedebilmek,o hayali paylaşabilmek,
birsürü ödül,birsürü konser ve karşı karşıyayken gözlerimizin birlikte hep gülümseyişi ve birlikte hep ve hep birlikte...
"

Ama onunda dediği gibi : Biz hep arkasında oluruz, düşersek elinden tutarız, hayalini paylaşırız beraber gerçekleştiririz.
Emre, hayatın ta kendisidir artık. Bazen abarttığım bir hayalim, bazen gülüşüne doyamadığım insan. Bir gün evden atılırsam sırf onun yüzünden olacak!  :D
:)

Çevrimdışı hatijes

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #585 : 24 Eylül 2011, 22:03:40 »
Emre benim için her sey onu çok seviyorum..Bir gün tanısmakta isterim umarım olur...O çok iyi biri buna inanıyorum emre herseyin en iyisini hak ediyor ve 3 milyonu geçgin fanı var daha daa yükseklere ulasacağız emrem sayesinde ...

Çevrimdışı mf filizz

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #586 : 07 Ekim 2011, 15:59:27 »
çok mütevazi  :] onda çok çok farklı şeyler görüyorum doğrusu o kadar masumki sanki küçücük bir çocuk gibi...bebek gibi şirin bir yüzü var :) şarkılarından yola çıkarak bütün acılarını içine atmış acılarına derin anlamlar yüklemiş imkansızlığı anlatıyor hep çok çokkk bambaşka biri bu yüzden tanımlayamıyorum bile
bi ev bi yuva ikide çocuğa yok ben sensiz karışamam(EMRE AYDIN) <3<3<3<3<3<3<3

Çevrimdışı seaher

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #587 : 29 Ekim 2011, 16:37:48 »
bütün fotoğraflarında hüzünlü bakıyor...küpe çok yakışıyor,çok tatlı yakışıklı  :W  :W :W :W

Çevrimdışı ea kolik büşra

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #588 : 08 Kasım 2011, 22:56:53 »
kimseye benzemeyen biri bambaşka biraz utangaç ve çekingen ama o ona çok yakışıyor..adam gibi adam bence haaa bir de gülüşü bakışı o kadar tatlı ki onu bir kere gördüm bir daha göresim var...
duymak istiyorum kalbimde ruhunu duymak istiyorum görmek istiyorum gözümde gözünü görmek istiyorum

Çevrimdışı 'ea' ae 'ea' ae :))

• Acemi Üye
  • **
« Yanıtla #589 : 16 Kasım 2011, 19:53:19 »
Ben çok özledim ama onu...
Kaç gün oldu görmeyeli, kaç gün oldu onu canlı canlı dinlemeyeli, Kaç gün oldu o gülüşü görmeyeli...
Ve kaç gün daha özleyeceğim onu? Birine bağlanmak, hem de böylesine?
İmza gününde o yüzünü güldüren cümlemdi "Sen seni sevmenin ne demek olduğunu biliyor musun?" Heh işte şimdi de "Sen seni özlemenin ne demek olduğunu bilemezsin." modundayım Emre'ye karşı.
Böyle biri işte Emre benim için. Bazen çok sevilesi, bazen çok özlenilesi bazen de kızılası. 
"Yine kendi kendime sormadan duramadım. Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım" mısralarının karşılığı, "Sensiz Olmaz"ın anlamı. Öyle işte, özledim ya duygusala bağlatan insan o! Ben ki gülmeyi çok seven biriyim, o ki beni özlemiyle ağlatan..

Altın çağını yaşıyor bana göre şu anda Emre. Yeni albümle zirve yapar, daha sonrası meçhul.
"düşersem beni tutmak için uzanacak ellerin varlığını bilmek,bir hayalin peşinde koşarken arkamdaki binlerce insanın nefesini hep hissedebilmek,o hayali paylaşabilmek,
birsürü ödül,birsürü konser ve karşı karşıyayken gözlerimizin birlikte hep gülümseyişi ve birlikte hep ve hep birlikte...
"

Ama onunda dediği gibi : Biz hep arkasında oluruz, düşersek elinden tutarız, hayalini paylaşırız beraber gerçekleştiririz.
Emre, hayatın ta kendisidir artık. Bazen abarttığım bir hayalim, bazen gülüşüne doyamadığım insan. Bir gün evden atılırsam sırf onun yüzünden olacak!  :D

"Sen seni özlemenin ne demek olduğunu bilemezsin!". evet,  o ve diğerleri, beni işte bu yüzden hiç ama hiç anlamayacak! ben onsuz yasayamazken onun sesinde kendimi bulurken o belki beni hiç ama hiç tanımayacak..  :( seni çok ama çok iyi anlıyorum...  :(  :(  :(
ben ölseydim o belki aglardı; ama o aglasaydı ben.. ölürdüm!
                         <3 ea <3