Emre Aydın

Gönderen Konu: Emre Aydın'ı Nasıl Tanıdınız?  ( 7807 Okunma )

sevgizemre ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esved

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 0
Emre Aydın'ı Nasıl Tanıdınız?
« Yanıtla #160 : 22 Ocak 2012, 22:55:55 »
Ben 5 sene önce abim sayesinde tanıdım o dinliyordu sonra bende dinledim.Birkaç gün sonra hep dinlemeye başladım.Öyle :)
Uzatmaya gerek yok;sen olmayınca yapamıyorum.

Yokluğun gümüş tepside intihar sunacak,

Ölür müydün sanki sevsen beni.

Çevrimdışı handee

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #161 : 23 Ocak 2012, 23:10:35 »
 ilk defa Afilli yalnızlık sarkısını duydum vee çok begendim kim? nasıl biri? yeni mi çıktı derken dream dergide  röportajını gördüm..  resmen büyülendim ve o dakikadan itibarende hayranı oldumm halada devam ediyor.. :) iyiki varsın emreee

Çevrimdışı afili_yalniz

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #162 : 24 Ocak 2012, 10:36:46 »
nasıl tanıdım niye tanıdım onemli değil ama iyi ki tanımışım. Iyiki var ve hep olsun...

Çevrimdışı aylin_emre aydin _fan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #163 : 26 Ocak 2012, 21:31:05 »
ben emre aydini cok uzun sure taniyordum amma onu hoscakal sarkisini gorenden sonra onun fanati oldum onu cokkkkkkkk seviyorum :W

Çevrimdışı gamze nur çelik

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #164 : 27 Ocak 2012, 15:17:42 »
ben emre aydını ilk kağıt evler albümüyle tanıdım çok hoş söylüyor şarkılarına bayılıyorum :)

Çevrimdışı merve ünlü

• Acemi Üye
  • **
  • Rep puanı: 5
« Yanıtla #165 : 27 Ocak 2012, 19:48:57 »
ben aslında ablam sayesinde gördüm ablam emre aydının hastasıydı ,bilgisayarda emre aydına ait klasör yaptı .oradaki resimlerinden gördüm
Ve sen sevgili. Gönlümün saraylarına sığdıramadığım, gülünü dalından koparamadığım. . . Şair bedenimden söküpte atamadığım... Senin için bir yazı yazıyorum, kalemimi saklıyorum yastığımın altına. Benim kalemim ne zaman vazgeçerse seni yazmaktan işte O zaman Bakışlarını Unuttum Demektir .♥

Çevrimdışı bushraea

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #166 : 28 Ocak 2012, 16:18:50 »
Ben arkadaşımın tavsiyesi ile dinlemeye başladım ve bağımlısı oldum artık annem bile sadece onu sevebilirsin başkası olmaz diyor keşke ona biraz yakın olsam bende en büyük takipçisiydim ama net kapanınca uzaktım hepten uzaklaştım ama herşeye rağmen onu çok seviyorum  :) :)
Büşra :)

Çevrimdışı tutku_ea

• Yeni Üye
  • *
  • emre aydın
« Yanıtla #167 : 16 Şubat 2012, 18:26:23 »
Bende Afilli Yalnızlık'la tanıdım ama o zamanlar pek bir ilgim yoktu sonradan geldi emre aydın hayranlığı  ;)
ea

Çevrimiçi guldal_m

• Acemi Üye
  • **
  • CümlelerKaçtıDağıldıDörtBirTarafaSadeceNoktayım£.A
    • Forum.emreaydin.org
Emre aydın'ı nasıl tanıdınız?
« Yanıtla #168 : 29 Şubat 2012, 15:46:37 »
Afili Yalnızlık şarkısını radyodan dinlerdim ağzıma takılmıştı ,ben şarkıyı söyleyenin kim olduğuyla ilgilenen biri değilim ,Ablam Kim Dokunduysa Sana  Ona Git şarkısını dinlerdi, hayranı değildi ,bende klibinde £mr£ Aydın'ın saçlarıyla alay ederdim çünkü; saçlarını diken gibi yapan kişileri sevmem, £mr£ Aydın'ın şarkısı çok güzeldi ama o klipte de saçları tek görünüyordu şansıma, tabi sonra Git, Belki Bir Gün Özlersin şarkıları çıktı, ben £mr£ Aydın'ın yüzünü görmüş oldum, şarkıların sözlerini çok beğendim, sürekli klipleri şarkıları dinlemeye izlemeye başladım, tabi alay edilen ben oldum kendi söylediğim sözleri hatırlatırdı ablam,böyle tanımış oldum, şimdi saçlarının modelini değişmiş eskisi gibi yapsın beğeniyorum £mr£ Aydın'ın saçlarını ama sadece £mr£ Aydın'ın iyikide tanıdım
İÇİN£ SOLUKLANMA Kİ N£F£SİNİ KÜL OLMAYASIN

Çevrimdışı eda gül şahin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #169 : 04 Nisan 2012, 18:36:05 »
Herkesin bir hatırası vardır mutlaka ;D.......Ben Emre Aydın'ı ne yazık ki o kırıp qeçiren Afili Yalnızlık ile tanıdım...Tabiki daha önceden tanımak isterdim ama nasip diyelim :D .......İlk başta; Ha güzel şarkıymış diyip dinledim...O aralar radyo'dan düşmeyen bir isimdi....Birkaç kez dinledim....Son dinleyişimde sanki ilk defa dinliyormuşum da o an hayranı olmuşum qibi şimşekler çaktı başımda ;D ...O andan itibaren de fan'ıyım ;D.....

Sizden alalım bir de  :D ..................

emre aydın